Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στην 11η Athens Flying Week Γρ. Κωνσταντέλλος, Ν. Δένδιας, Ν. Χαρδαλιάς

Στην 11η αεροπορική επίδειξη Athens Flying Week παραβρέθηκε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κυβερνήτης αεροσκαφών, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, στο «σπίτι» των Γαλλικών RAFALE και των MIRAGE 2000-5.

Στην επίδειξη παρευρέθηκαν επίσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης ο αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ο αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης, με τους οποίους ο κ. Κωνσνταντέλλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει για το μοναδικό αυτό θέαμα και αλλά επίκαιρα θέματα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, στο εκθεσιακό περίπτερο της Lockheed Martin, ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενημερώθηκε επίσης για τις μοναδικές δυνατότητες του αμερικανικού υπέρ αεροσκάφους F35, ενώ παράλληλα το πέταξε επί 40 λεπτά στο εξομοιωτή πτήσεων του.

«Την παράσταση, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε το Αμερικάνικο F35 αλλά και το Γαλλικό RAFALE F3 που εντυπωσίασαν με τους απίστευτους ελιγμούς που πραγματοποίησαν», ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Κωνσταντέλλος. «Επίσης», πρόσθεσε, «ξεχώρισαν τα ακροβατικά σμήνη Fursan από τα Αραβικά Εμιράτα, που πραγματοποίησαν ένα πρόγραμμα με αριστοτεχνικούς και συχνά παράτολμους ελιγμούς, το σαουδαραβικό σμήνος Saudi Hawks και το ισπανικό Patrulla Aguila. Η επίδειξη του F-16 “Ζευς” με τον Έλληνα σμηναγό Χρήστο Χαρίτο, απέδειξε περίτρανα γιατί οι Έλληνες αεροπόροι επάξια συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων του κόσμου. Ραντεβού σε ένα χρόνο για ακόμα μεγαλύτερες αεροπορικές συγκινήσεις στο 12ο Athens Flying Week».

Διαβάστε επίσης: Με 158 υποψηφίους ο συνδυασμός του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ