Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κανονικά στις 8 Οκτωβρίου οι εκλογές

Κανονικά θα διεξαχθούν οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου και δεν τίθεται θέμα αναβολής -λόγω της κακοκαιρίας Daniel και των καταστροφών που προκάλεσε- ξεκαθάρισε τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έβαλε τέλος στα σχετικά σενάρια που κυκλοφορούσαν για πιθανή αναβολή των εκλογών ύστερα από τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν στη Θεσσαλία, με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό να καταθέτει πρώτος σχετικό αίτημα.

Σε σχετική ερώτηση ο κ. Μαρινάκης απάντησε πως το κυβερνών κόμμα έχει εκδώσει απόφαση στήριξης και πως αυτή τη στιγμή είμαστε στη διάρκεια της μάχης, με όλα τα κυβερνητικά στελέχη και την τοπική αυτοδιοίκηση.

«Είναι συνολική η μάχη. Θα δούμε τι έγινε. Τελικοί κριτές είναι οι πολίτες», πρόσθεσε.

Επίσης, ανέφερε ότι εκδόθηκε απόφαση παράτασης της ανακήρυξης των συνδυασμών στη Θεσσαλία, κάτι που δεν επηρεάζει το χρόνο των εκλογών και δεν υπάρχει θέμα αναβολής τους.

Τέλος, ο κ. μαρινάκης άφησε το ενδεχόμενο και άλλων απομακρύνσεων από την κυβέρνηση. Όπως είπε, «η λέξη παραίτηση δεν είναι άγνωστη όπως άλλα χρόνια. Το όλοι αξιολογούμαστε καθημερινά είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία».

Διαβάστε επίσης: Παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Ειδήσεις από την Επικαιρότητα και την Πολιτική στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ