Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Μήνυμα Α. Ευθυμίου για τη νέα σχολική χρονιά

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, απηύθυνε μήνυμα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στο οποίο αναφέρει:

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί και γονείς,

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, να έχετε μία όμορφη και παραγωγική σχολική χρονιά.

Ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά που ξεκινούν φέτος στο νηπιαγωγείο και στην πρώτη Δημοτικού, στα πρωτάκια μας, θα ήθελα να τους ευχηθώ να περάσουν όμορφα σε όλη τη διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων. Να προσέχουν και να αγαπούν τους συμμαθητές τους, να μην αφήνουν κανένα παιδί μόνο του και να ακούνε προσεχτικά τους δασκάλους τους που πέρα από το εκπαιδευτικό τους έργο νοιάζονται ιδιαίτερα για αυτά, δημιουργώντας κλίμα ασφάλειας και αγάπης.

Το ίδιο ισχύει και για τα μεγαλύτερα παιδιά που ξεκινούν τις σπουδές τους στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Η στήριξη μεταξύ των συμμαθητών και ο σεβασμός και η αγάπη προς τους εκπαιδευτικούς, είναι σχέσεις που χτίζονται από εσάς τους ίδιους.

Από την πλευρά του Δήμου μας θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι για άλλη μία χρονιά θα σταθούμε στο πλευρό σας, καλύπτοντας τις ανάγκες σας και προσφέροντάς ό,τι χρειάζεται για περάσετε μία ευχάριστη και ασφαλή σχολική χρονιά.

Τα σχολεία μας σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες αποτελούν προτεραιότητά μας. Κι εσείς όμως οι μαθητές, πρέπει να σέβεστε τους χώρους των σχολείων σας, να τους φροντίζετε και να τους διατηρείτε σε καλή κατάσταση, αφού εκεί θα περάσετε πολλές ώρες της καθημερινότητάς σας, με μαθήματα αλλά και με περιπέτειες, με χαμόγελα και εμπειρίες που θα γίνουν κάποτε όμορφες αναμνήσεις.

Να έχετε, λοιπόν, όλοι σας καλή σχολική χρονιά και να είστε δίπλα ο ένας στον άλλο με αγάπη!».

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στα σχολεία Μοσχάτου – Ταύρου

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ