Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Π. Φάληρο

Το έργο των ασφαλτοστρώσεων και επέκτασης του δημοτικού φωτισμού συνεχίζει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, που προχωρά σε νέες δημοπρατήσεις τεχνικών έργων στην πόλη, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι γειτονιές της πόλης.

Ήδη, από τον αρχή της θητείας της δημοτικής Αρχής το 2019 έχουν καλυφθεί δρόμοι έκτασης 75.000 τ.μ., που αφορά σε 45 οδούς, υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Π. Φαλήρου, μέσω αναδόχων, ή μέσω των συνεργείων αυτεπιστασίας της.

Τα έργα συνεχίζονται αδιάκοπα, με σκοπό την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας και οδικής ασφάλειας των συμπολιτών μας στο Π. Φάληρο, με τελευταίες χρονικά, τις ασφαλτοστρώσεις που έγιναν επί των οδών Άρεως, Σειρήνων, Πλειάδων, Τρίτωνος και Ήβης Αθανασιάδου, υπό την προσωπική μάλιστα διοικητική εποπτεία, σε διάφορα σημεία, του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Αλέξανδρου Κορόμηλου.

Η συντήρηση του οδικού δικτύου της πόλης μας, αποτελεί βασικό άξονα μέριμνας και φροντίδας της Δημοτικής Αρχής. Προς αυτή την κατεύθυνση, έχει ήδη εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και πρόκειται να δημοπρατηθεί σύντομα η εργολαβία ασφαλτοστρώσεων του οικονομικού έτους 2023, προϋπολογισμού 600.000€.

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου συντήρησης, ανάπτυξης και επέκτασης του δημοτικού φωτισμού, εξάλλου, ο Δήμος Π. Φαλήρου εκτελεί εργασίες στο τρίγωνο επί της συμβολής των οδών Κρόνου και Αρτέμιδος, που αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα, εξαιτίας της παλαιότητας του δικτύου.

Με την ολοκλήρωση της παρέμβασης, θα αντικατασταθεί στο σύνολό του, το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού από το πάρκο Απόλλωνος έως και το πάρκο Κρόνου – Αρτέμιδος. Επιπλέον θα τοποθετηθούν νέοι γαλβανισμένοι ιστοί ύψους 4 μέτρων με φωτιστικά κορυφής led, καθώς και φρεάτια επίσκεψης των καλωδιώσεων.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Φωστηρόπουλος: «Πιστεύω στη δυναμική της Αθηναϊκής Ριβιέρας»

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ