Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Οι «Μικροί παντογνώστες σε μεγάλες περιπέτειες» επιστρέφουν από 23-25/9 στην πόλη

Οι «Μικροί Παντογνώστες» του Παλαιού Φαλήρου, επιστρέφουν και φέτος στην πόλη το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου για να χαρίσουν ώρες χαράς και δημιουργίας στα παιδιά

Πρόκειται για μία σειρά εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων για παιδιά, όπου οι μικροί Φαληριώτες, στο πλαίσιο των τεσσάρων ξεχωριστών εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί, θα αναδείξουν την φαντασία τους και την δημιουργικότητα τους.

Στο πλαίσιο των δράσεων θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες για κάθε Φαληριώτικη οικογένεια, με μοναδικές εκδηλώσεις, με εκπαιδευτικά εργαστήρια, παιχνίδια γνώσεων, προσκλήσεις και γρίφους, ομιλίες και συζητήσεις σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε δράσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα σε δημοτικούς χώρους – πλατείες, πάρκα, παιδικές χαρές – και με την καθοδήγηση και συμμετοχή εκπαιδευτών, επιστημόνων και καλλιτεχνών, θα παίξουν, θα διασκεδάσουν και θα συμμετέχουν σε ειδικές βιωματικές διαδραστικές δράσεις, όπου έχουν ειδικά σχεδιασθεί για το τριήμερο.

Επίσης, μέσα από τις δραστηριότητες τα παιδιά μας θα ανακαλύψουν νέα μονοπάτια στη γνώση, παίζοντας και διασκεδάζοντας. Θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις που φαίνονται αδύνατες στους μεγάλους. Θα γίνουν ήρωες και θα ζήσουν αξέχαστες περιπέτειες στον κόσμο των συναισθημάτων και των φυσικών φαινομένων, της μουσικής και της τεχνολογίας, των επαγγελμάτων και του αθλητισμού. Με την εξυπνάδα, την περιέργεια και τη φαντασία τους θα πρωταγωνιστήσουν σε μοναδικές εμπειρίες, ανοίγοντας νέους ορίζοντες μπροστά τους.

Διαβάστε επίσης: Αγιασμός για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Παλαιού Φαλήρου

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ