Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Ο Άκης Δείξιμος στο πλευρό του Ανδρέα Ευθυμίου

Νέους υποψηφίους με τον συνδυασμό του παρουσιάζει καθημερινά ο δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, Ανδρέας Ευθυμίου που καλωσόρισε και για αυτήν την εκλογική αναμέτρηση τον συνθέτη Άκη Δείξιμο.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του ήδη συνεργάτη του στον τομέα του Πολιτισμού στον Δήμο, ο Αν. Ευθυμίου τονίζει: «Μαζί μας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου κατεβαίνει και ο Άκης Δείξιμος.

Ο Άκης γεννήθηκε στο Μοσχάτο και από την ηλικία των 10 ετών ξεκίνησε σπουδές κιθάρας, ενώ συμμετείχε στην παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Επαγγελματίας μουσικός από το 1992 και συνθέτης τραγουδιών που οδήγησαν σε μεγάλες επιτυχίες πολλά ονόματα γνωστών ερμηνευτών, ο Άκης έχει διαγράψει μεγάλη πορεία τόσο στη δισκογραφία όσο και ως δημιουργός.

Πέρα όμως από την καλλιτεχνική του πορεία, ο Άκης είναι ένας ενεργός πολίτης που συμμετέχει στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας επί εννέα συνεχή χρόνια ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό μας. Η συμμετοχή του στον τομέα του πολιτισμού του Δήμου ξεκίνησε από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου και συνέχισε ως αντιδήμαρχος πολιτισμού. Με συνεχή πολιτιστική δράση αλλά και συνεργασίες με τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Άκης έχει αποδείξει ότι ξέρει να διεκδικεί και να αγωνίζεται καθημερινά για την ανάπτυξη του πολιτισμού, της τέχνης αλλά και της δημιουργίας στην πόλη μας.

Με την υποψηφιότητά του, επιδιώκει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία, τη γνώση και την πολιτιστική του κατάρτιση, προκειμένου να συμβάλλει στην ολοκλήρωση του έργου που έχει ξεκινήσει στο Δήμο μας για την ανάπτυξη του πολιτισμού και την προσφορά μέσα από αυτόν στους συμπολίτες του».

Διαβάστε επίσης: Προβολή ταινίας “Το τελευταίο σημείωμα” από την Ε’ ΕΛΜΕ Αθήνας Συλλογικότητα “Εργαζόμενοι / Κάτοικοι Ταύρου”

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ