Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Απολογισμός οκταετίας και δεσμεύσεις από τον Αν. Κονδύλη

Τον απολογισμό των δύο τετραετιών που έχει αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου έκανε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης σε εκδήλωση της παράταξής του «Αγαπώ τον Άλιμο», στην πλατεία Καραϊσκάκη

Ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου, κάλεσε τους πολίτες να τον εμπιστευτούν για ακόμα μία θητεία, ώστε η πόλη να γίνει ένα προάστιο της Αθήνας που θα θαυμάζουν ακόμα περισσότερο.

Στον απολογισμό που έκανε γι’ αυτές τις δύο τετραετίες, ο Αν. Κονδύλης αναφέρθηκε σε μεγάλα αλλά και μικρότερα έργα που έγιναν στην πόλη, την λειτουργία του θερινού σινεμά της παραλίας, τη δημιουργία της δημοτικής συγκοινωνίας, των κοινωνικών δομών, και του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Αλίμου.

Εκτενής ήταν η αναφορά του υποψηφίου δημάρχου στην ενίσχυση των υπηρεσιών καθαριότητας της πόλης, αλλά και στην ανάπτυξη του πολιτισμού και την αναβάθμιση της παιδείας και του αθλητισμού.

Ο Αν. Κονδύλης μίλησε ακόμη για τα έργα υποδομών, όπως οι ασφαλτοστρώσεις, η βελτίωση του οδοφωτισμού, οι ανακαινίσεις δημοτικών κτιρίων και πάρκων και τις δράσεις για την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος.

Καλώντας του δημότες να του εμπιστευτούν για μία ακόμη θητεία την διοίκηση του Δήμου, προανήγγειλε τα έργα που ήδη έχουν δρομολογηθεί για το επόμενο διάστημα, με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών ζωής και της καθημερινότητας τους

Τέλος, παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που θα τον πλαισιώνουν, δηλώνοντας πως επέλεξε μία ομάδα άξιων, εργατικών και νέων ανθρώπων ώστε να συμπορευτούν μαζί για έναν καλύτερο Άλιμο.

Διαβάστε επίσης: Κόντρα δημάρχου με την Ολυμπιονίκη του beach volley Β. Αρβανίτη σε προεκλογικό φόντο

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ