Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανω των 1.500 ατόμων στην εκδήλωση του Γρ. Κωνσταντέλλου – Δίπλα του ο Ν. Χαρδαλιάς

Ισχυρή εντολή για να πάει την πόλη ακόμη πιο ψηλά, ζήτησε την Κυριακή από τους δημότες Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις», Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Έχοντας στο πλευρό του, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, και την κόρη του, δικηγόρο, Αθηνά Κωνσταντέλλου, η οποία ρίχνεται επίσης στη μάχη των εκλογών ως υποψηφία Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με την παράταξη του κ. Χαρδαλιά, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παρουσίασε το πρόγραμμά του σε περισσότερα από 1.500 άτομα που κατέκλυσαν την αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace, στο Καβούρι.

«Σε αυτόν τον χώρο, πριν από τέσσερα χρόνια, το 2019, σας παρουσίασα το έργο που φέραμε σε πέρας κατόπιν της δικής σας εντολής, και πάλι ανανεώσατε αυτή την εντολή ώστε να συνεχίσουμε. Σήμερα σας παρουσίασα πως αξιοποίησα την ισχυρή εντολή σας και να σας προτείνω μια καινούργια συμφωνία που θα ανανεώνει τις προηγούμενες», δήλωσε ο κ. Κωνσταντέλλος.

Όπως ανέφερε, η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, από το 2014, όταν ανέλαβε την ευθύνη διοίκησης της πόλης, κινείται σε δύο άξονες: στη βελτίωση του ήδη υψηλού επιπέδου ποιότητας ζωής και στις τρεις δημοτικές ενότητες και, παράλληλα, στην αναβάθμιση της καθημερινότητας με παρεμβάσεις ήπιας ανάπτυξης, με εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος και με τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών με στόχο την κοινωνική εξέλιξη της πόλης.

«Τα τελευταία εννιά χρόνια», συνέχισε, «με τη συνδρομή των συνεργατών μου και των εργαζόμενων του Δήμου έχουμε καταφέρει πολλά, έχουμε κατορθώσει η πόλη μας να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε πολλούς τομείς όπως:

  • οι περιβαλλοντικές και ενεργειακές εφαρμογές,
  • η σύγχρονη διαχείριση απορριμμάτων,
  • η αποτελεσματική πολιτική προστασία,
  • η ψηφιακή διακυβέρνηση.

Σας ζητώ μια νέα ισχυρή εντολή για να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι,
μαζί με την δημοτική μας ομάδα, 158 υποψήφιες και υποψήφιοι, με γνώσεις και όρεξη για προσφορά.

Είμαι βαθιά συγκινημένος με την παρουσία σας, 1.500 και πλέον συνδημότες μας, μάς τιμήσατε με την παρουσία σας. Όλοι μαζί, πάμε την πόλη μας ακόμη πιο ψηλά!».

Ν. Χαρδαλιάς: «Η αυτοδιοίκηση είναι τρόπος ζωής»

«Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα να είσαι ανάμεσα σε αυτοδιοικητικούς που ετοιμάζονται να δώσουν μάχη για τις γειτονιές τους», ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς ξεκινώντας τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση.

Με πολύ θερμά λόγια αναφέρθηκε στον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι κοντά σε έναν φίλο. Βρεθήκαμε αυτοδιοικητικά, συνεχίσαμε αυτοδιοικητικά, η ζωή τα φέρνει έτσι και επέστρεψα στην Αυτοδιοίκηση. Είμαστε έτοιμοι, την επόμενη πενταετία, όλοι μαζί, με τις δικές σας συμβουλές (σσ έδειξε τον κόσμο), τη δική σας στήριξη, να κάνουμε όλα όσα πρέπει για τις γειτονιές μας».

Όπως είπε, «η Αυτοδιοίκηση είναι τρόπος ζωής. Η αυτοδιοίκηση είναι ευθύνη, είναι και καθήκον. Είμαι εδώ για να είμαι πραγματικά χρήσιμος στις γειτονιές μας. Είμαι εδώ για την επόμενη μέρα, μαζί με τον Δήμαρχο, μαζί με τη δημοτική του ομάδα, μαζί με το δημοτικό συμβούλιο, να φέρνουμε αποτελέσματα. Ο κόσμος κουράστηκε από τις αναλύσεις, τις παρατηρήσεις και τις συζητήσεις. Είναι εδώ και μας ζητάει να δίνουμε λύσεις, στην καθημερινότητα, στα ζητήματα ασφάλειας κάθε πόλης».

Στην εκδήλωση του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παραβρέθηκαν επίσης στελέχη της κυβέρνησης, ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Τάσος Μπινίσκος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, η Πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, ο Αμερικανός Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης, ο διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ