Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

«Σφραγίστηκε» το 6ο νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης

Στο δρόμο μένουν δεκάδες παιδιά, λίγο μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, που φοιτούν στο 6ο νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης.

Όπως καταγγέλλουν εκπαιδευτικοί, «το 6ο νηπιαγωγείο σφραγίστηκε την Παρασκευή (22 Σεπτεμβρίου) το απόγευμα, επειδή ο Δήμος υπήρξε ασυνεπής στην καταβολή της συμφωνηθείσας δόσης, την οποία έπρεπε να καταβάλει από τις αρχές Ιουνίου».

Το πρωί, έξω από το νηπιαγωγείο, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών και γονέων, επικράτησε μικρή ένταση όταν ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης, δημοτικοί σύμβουλοι άλλων συνδυασμών – ανάμεσά τους οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Γιώργος Κουτελάκης, Γιώργος Κρικρής, Θέμης Παυλόπουλος – εκπαιδευτικοί και γονείς επιχείρησαν να σπάσουν το λουκέτο και τους εμπόδισαν άνδρες της Αστυνομίας.

«Δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν και τόσα παιδιά κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο στην αρχή της σχολικής χρονιάς», έλεγαν γονείς επιρρίπτοντας ευθύνες στην υφιστάμενη Δημοτική Αρχή.

Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης το απόγευμα της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου.

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ