Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_img

Τιμήθηκε από τον Δήμο ο Στέλιος Δερέμπεης

Tον Στέλιο Δερέμπεη για την πολυετή και υπερπολύτιμη καλλιτεχνική πορεία στο Δήμο Ζωγράφου τίμησε την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Θώδας.

Η βράβευση του έγινε μετά την παράσταση «Το Στεγαστικό» που έχει γράψει ο ίδιος και απέδωσε η Θεατρική του Ομάδα, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου.

Ο Στέλιος Δερέμπεης είναι ερασιτέχνης ηθοποιός αλλά και σκηνοθέτης, συγγραφέας και ποιητής που επί 40 χρόνια τιμά την καλλιτεχνική και πολιτιστική ζωή στην Πόλη του Ζωγράφου, ενώ για πολλά χρόνια ήταν στην θεατρική ομάδα του ΝΠΔΔ.

Ο Βασίλης Θώδας μιλώντας για τον ερασιτέχνη καλλιτέχνη είπε: «Για τον Στέλιο δεν χρειάζεται να πω πολλά λόγια! Το έργο του και η προσφορά του στον Δήμο Ζωγράφου μιλούν από μόνες τους και πρέπει όλοι να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες του. Ο Στέλος Δερέμπεης αυτά τα 40 χρόνια μας έχει κάνει καλύτερους ανθρώπους και αυτή η βράβευση είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να ανταποδώσουμε όσα μας έχει προσφέρει! Το ευχάριστο είναι ότι όπως είπε και ο ίδιος, θα συνεχίσει να γράφει θέατρο».

Πέρα από την βράβευση που έγινε τόσο από τον Δήμο Ζωγράφου όσο και από το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού & Αθλητισμού με τον Πρόεδρο Γιώργο Γιαννακόπουλο, ο Στέλιος Δερέμπεης εισέπραξε και το πολύ ζεστό χειροκρότημα των πολλών ανθρώπων που ήταν στη βράβευση του για να τον τιμήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ