Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

«Φιλοζωία και Ναυταθλητισμός» κέρδισαν τον κόσμο στη Μαρίνα Φλοίσβου

Πλήθος κόσμου προσέλκυσε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου, στη Μαρίνα Φλοίσβου η εκδήλωση για την «Ημέρα Υιοθεσίας Αδεσπότων» και τον Ναυταθλητισμό.

Μικροί και μεγάλοι γνώρισαν από κοντά και αγκάλιασαν τα σκυλάκια και τα γατάκια, ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες της υπεύθυνης υιοθεσίας και την ευθύνη που φέρει μια τέτοια απόφαση, ενώ εκδήλωσαν και το ενδιαφέρον τους να δώσουν σε κάποιο από αυτά ένα σπίτι και μια οικογένεια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και με σύνθημα «Αγαπώ και φροντίζω υιοθετώντας ένα από τα αδεσποτάκια του Δήμου Παλαιού Φαλήρου» οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σκυλάκια και γατάκια κάθε ηλικίας, κουταβάκια και ενήλικα, υγιέστατα, τσιπαρισμένα, έτοιμα να δείξουν την αγάπη τους.

Το «παρών» έδωσε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος μαζί με αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους ενώ την εκδήλωση διοργάνωσαν και υποστήριξαν οι: ΑΛΜΑ / Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δυνατοτήτων, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Παλαιού Φαλήρου, το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Παλαιού Φαλήρου και η Φιλοζωική Μαθητική Ομάδα Παλαιού Φαλήρου «ΓΑΒ YOU».

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος αναφερόμενος στην εκδήλωση δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές και όλους τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα δείχνοντας ατελείωτη αγάπη και προσφορά για τα αδεσποτάκια μας. Ευχαριστούμε τη Μαρίνα Φλοίσβου και τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου για τη βοήθεια στην διοργάνωση. Ετοιμαστείτε για το επόμενο ραντεβού! Έχουμε αποφασίσει ότι θα βρούμε οικογένειες για όλα τα σκυλιά μας».

Από πλευράς Δήμου Παλαιού Φαλήρου, υπεύθυνος για την οργάνωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης ενώ ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στην διεθνή πλατφόρμα φωτογραφίας www.moments-collective.com για την αφιλοκερδή κάλυψη της εκδήλωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ