Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Μάχη στήθος με στήθος δίνουν την Κυριακή Τ. Μπινίσκος – Ν. Τσιλίφης

Μάχη στήθος με στήθος δίνουν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Δάφνης – Υμηττού, Τάσος Μπινίσκος (νυν δήμαρχος) και Νίκος Τσιλίφης.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος εκλογικός γύρος, της περασμένης Κυριακής (8 Οκτωβρίου) εξελίχθηκε σε θρίλερ, αφού οι δύο άνδρες μαζί με τον τρίτο υποψήφιο Γιώργο Δαουλάρη, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 19,39% και δεν περνά στο δεύτερο γύρο, είχαν πολύ κοντινά ποσοστά καθ’ όλη τη διάρκεια της καταμέτρησης. Αξίζει να αναφερθεί ότι τις πρώτες ώρες η σειρά και των τριών υποψηφίων άλλαζε ανά τακτά διαστήματα. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον κ. Δαουλάρη να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα (πήρε 91 ψήφους λιγότερες από τον κ. Τσιλίφη που ήρθε δεύτερος και 153 από τον κ. Μπινίσκο που ήρθε πρώτος).

«Προχωράμε ενωμένοι την ερχόμενη Κυριακή για το καλό της πόλης μας», δηλώνει ο κ. Μπινίσκος, καλώντας τους δημότες να παραβρεθούν στις δύο προεκλογικές ομιλίες που διοργανώνει, σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 8μμ στην Πλατεία Υμηττού, και αύριο Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, στις 8μμ, στην Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης.

Από την πλευρά του, ο κ. Τσιλίφης τονίζει ότι «ήρθε η ώρα η Δάφνη και ο Υμηττός να γυρίσουν σελίδα, να αλλάξουν πορεία!», και συνεχίζει: «Με σχέδιο, με όραμα, με υλοποιήσιμο πρόγραμμα και με τη δύναμη της ανανέωσης που θα μας δώσετε, βάζουμε τις βάσεις για την Πόλη που θέλουμε, για τη Δάφνη και τον Υμηττό που αξίζουν σε όλους μας!».

Η ομιλία του κ. Τσιλίφη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 8μμ στην πλατεία Δημαρχείου Δάφνης (έμπροσθεν αγάλματος Ελευθερίας).

Διαβάστε επίσης: Νύχτα «θρίλερ» για 5 δημάρχους – Ποιοι πάνε 2η Κυριακή, ποιοι μένουν εκτός

Ειδήσεις από Δάφνη και Υμηττό στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ