Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στο εκλογικό κέντρο της Δ. Νάνου, ο Ν. Χαρδαλιάς – «Γαλάζιοι» δήμαρχοι και υπουργοί στην ομιλία της

Το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας δημάρχου Νέας Σμύρνης και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Σμύρνη, μόνο Μπροστά», Δήμητρας Νάνου, στην κεντρική πλατεία της πόλης, επισκέπτεται σήμερα, Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Η στήριξη του κ. Χαρδαλιά στο πρόσωπο της κυρίας Νάνου έχει ιδιαίτερη σημασία τη δεδομένη στιγμή, λόγω της σκληρής εκλογικής μάχης που αναμένεται μεθαύριο, Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Την ίδια ώρα, θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο της κυρίας Νάνου και η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη.

Ομιλία με κυβερνητικά στελέχη και «γαλάζιους» δημάρχους

Τόσο η αποψινή επίσκεψη του κ. Χαρδαλιά, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανακοινώθηκε στο επιτελείο της κυρίας Νάνου αργά το πρωί της Παρασκευής, όσο και η παρουσία σημαντικών στελεχών της κυβέρνησης και «γαλάζιων» δημάρχων της Αθηναϊκής Ριβιέρας, που «σάρωσαν» στις εκλογές από τον πρώτο γύρο, στη χθεσινοβραδινή (Πέμπτη) προεκλογική ομιλία της κυρίας Νάνου, στην κεντρική πλατεία της πόλης, δείχνει σαφέστατα πλέον την προτίμηση της Πειραιώς.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κώστας Κυρανάκης, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Σπανάκης, ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ και γραμματέας Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων, Διονύσης Χατζηδάκης, και δύο από τους πιο δυνατούς δημάρχους της παραλιακής, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος (Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη) και ο Γιώργος Παπανικολάου (Γλυφάδα).

Δ. Νάνου: «Δεν θα διστάσω να συγκρουστώ»

Η κυρία Νάνου στην ομιλία της εμφανίστηκε ενωτική. «Σήμερα, λίγα μόλις 24ωρα πριν από την κρίσιμη τελική κάλπη της Κυριακής, ενώνουμε δυνάμεις για να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στη Νέα Σμύρνη», είπε ανοίγοντας την ομιλία της.

Απευθυνόμενοι στους Νεοσμυρνιώτες, ζήτησε να την εμπιστευθούν για να αποκτήσει η Νέα Σμύρνη τη χαμένη της αίγλη «με μία δήμαρχο με επαγγελματική και αυτοδιοικητική διαδρομή, κρυστάλλινη. Με μία Δήμαρχο χωρίς σκιές», τόνισε. Μίλησε για το σχεδιασμό ενός Δήμου «που ακούει τους πολίτες και απαντά στα υπαρκτά, καθημερινά τους προβλήματα, που συνεργάζεται με την Περιφέρεια Αττικής και κάθε συναρμόδιο Υπουργείο για έργα και πολιτικές που πάνε την πόλη μόνο μπροστά».

Διαβεβαίωσε δε ότι δεν έρχεται για να διαγράψει ό,τι θετικό έχει γίνει στην πόλη, και ότι δεν θα διστάσει να συγκρουστεί «με νοοτροπίες και με τακτικές που κρατούν τη Νέα Σμύρνη δέσμια. Δέσμια στο παρελθόν, την αδράνεια και την οπισθοδρόμηση».

Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Νάνου στην «Α»: «Θέλουμε να αναβαθμίσουμε την πόλη μας με επίκεντρο τις γειτονιές»

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ