Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ημερίδα για τα πνευματικά δικαιώματα των εμπόρων

Τα πνευματικά δικαιώματα και την προστασία τους έχει αντικείμενό της η ημερίδα ενημέρωσης που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης για τους εμπόρους της πόλης.

Το θέμα αφορά στη μουσική που ακούγεται και θα αναπτυχθεί με αφορμή τις καταγγελίες δεκάδων καταστηματαρχών για αξίωση μεγάλων χρηματικών ποσών από εταιρείες διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων για την μουσική που αναπαράγεται στα καταστήματά τους, προέβη σε μια σειρά σημαντικών ενεργειών, μεταξύ των οποίων και η διοργάνωση ημερίδας για την ενημέρωση των επιχειρηματιών.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 16:00 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης και κεντρικός ομιλιτής θα είναι ο δικηγόρος της ΓΣΕΒΕ κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο οποίος θα ενημερώσει τους επαγγελματίες για τα ζητήματα των πνευματικών δικαιωμάτων.

Επίσης, εκτός της ημερίδας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, κ. Θανάσης Μπίρλης έφερε το θέμα προς συζήτηση στην συνομοσπονδία, ενώ λίγες ημέρες μετά το θέμα έφτασε στην υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη, η οποία έχει επιληφθεί του ζητήματος και αναμένοντας ανακοινώσεις εντός των επόμενων εβδομάδων.

Διαβάστε επίσης: Ανακατασκευάστηκε μία ακόμη παιδική χαρά

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ