Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Έτοιμη η «έξυπνη» εφαρμογή πολιτισμού και τουρισμού για τους δημότες

Στη διάθεση των πολιτών βρίσκεται η «Έξυπνη εφαρμογή ηλεκτρονικού πολιτισμού, ηλεκτρονικού τουρισμού και ενίσχυσης βιώσιμης κινητικότητας» για τους Δήμους Αλίμου, Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου.

Η εφαρμογή έρχεται να αναδείξει τον πολιτισμό, την ιστορία και τα ενδιαφέροντα περιβαλλοντικά στοιχεία των Δήμων και να ενισχύσει τον τουρισμό, την επισκεψιμότητα και τη βιώσιμη κινητικότητα.

Με την εγκατάστασή της στο κινητό τηλέφωνο, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί από άκρη σε άκρη στις πόλεις του Αλίμου, της Καλλιθέας και του Παλαιού Φαλήρου, να γνωρίσει και να ενημερωθεί για τα πολιτιστικά, ιστορικά και περιβαλλοντικά στοιχεία και για τις σημαντικές ιστορικές προσωπικότητες που έδρασαν και προσέφεραν σε όλη τη Χώρα.

Με την υποστήριξη, των τριών Δήμων, της Αστικής Αρχής «Σύνδεσμος Δήμων Νότιας Αττικής», που υλοποιούν τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης με τίτλο: «Η μουσική και η ιστορία των δρόμων», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης στο πλαίσιο των Αξόνων Προτεραιότητάς από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο των Αξόνων Προτεραιότητας 8, 9 και 13 του Ε.Π. «Αττική» 2014-2020», αλλά και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Ιστορία και στην Πολιτιστική Κληρονομιά μας, ξεπεράσαμε τα παραδοσιακά εμπόδια, συνθέσαμε όλα εκείνα τα στοιχεία της Ιστορίας, του Πολιτισμού και του Περιβάλλοντος και καταφέραμε να τα προβάλουμε και να τα αναδείξουμε με τη χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών.

Διαβάστε επίσης: Νέο όχημα καθαριότητας στο δυναμικό του Δήμου

Ειδήσεις από τον Αλιμο, τον Δήμο Καλλιθέας και τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ