Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Εκστρατεία του Δήμου Π. Φαλήρου για τα αδέσποτα ζώα

Την εκστρατεία του προοκειμένου τα αδέσποτα ζώα της πόλης να βρουν σπίτι συνεχίζει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου με την δράση «Αδεσποτάκια προς Υιοθεσία», αλλά και την απόκτηση ηλεκτρονικής ταυτότητας των ζώων που παραμένουν στους δρόμους.

Συγκεκριμένα, ο δήμος, στο πλαίσιο της εκστρατείας προώθησης των υιοθεσιών αδέσποτων ζώων συντροφιάς, προχωρά σε αξιοποίηση ενός ηλεκτρονικού εργαλείου για την μαζική επικοινωνία της μέριμνας του. Υιοθέτησε και ενεργοποίησε τη χρήση της εφαρμογής «Q.R. Code», με στόχο να γίνει ευρέως γνωστή, αλλά και πρακτικά αποδοτική για τους πολίτες αυτή η προσπάθεια.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί εύκολα, πλέον, να σκανάρει το «Q.R. Code» το οποίο τον οδηγεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Π. Φαλήρου και στην ειδική κατηγορία «Αδεσποτάκια προς Υιοθεσία» όπου υπάρχουν πληροφορίες καθώς και φωτογραφίες των αδέσποτων, αλλά και κάθε σχετική ενημέρωση για τις υιοθεσίες.

Το «Q.R. Code» προωθείται σε καταστήματα και επιχειρήσεις, σε υπηρεσίες του Δήμου, σε αθλητικούς, πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς, στην εκπαίδευση, σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες, στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και όπου αλλού έχει άμεση προσβασιμότητα ο πολίτης.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η προσπάθεια όλων μας θα ευοδωθεί και σημειώνει: «Αυτή η εορταστική περίοδος είναι ένας επιπλέον λόγος, να πορευθούμε με το πνεύμα των ημερών έκφρασης της ευαισθησίας και ενσυναίσθησης μας. Μας προσφέρεται μια εξαιρετική ευκαιρία να βάλουμε στο σπιτικό μας, να εντάξουμε στην οικογένεια μας, ένα ζωάκι στερημένο από αγάπη, φροντίδα και ζεστασιά! Δεν υπάρχει άλλωστε καλύτερη παρέα από έναν μικρό φίλο. Είναι σίγουρο πως μας αλλάζει τη ζωή, μας βοηθάει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αισιοδοξία και δύναμη, χαρίζοντάς μας καθημερινές στιγμές ευτυχίας».

Διαβάστε επίσης: Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου “Άγιος Αλεξανδρος”

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ