Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

ΚΠΙΣΝ: Υποδέχεται τη νέα χρονιά με πυροτεχνήματα και μεγάλο πάρτι

Με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, ζωντανή μουσική, ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά, τον πρώτο αγώνα δρόμου της χρονιάς και πατινάζ μέχρι τις 02.00, υποδέχεται, στις 31 Δεκεμβρίου, τη νέα χρονιά, το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το πρόγραμμα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς ανοίγει στις 22.30 η Αφροελληνίδα τραγουδίστρια Idra Kayne με τη 10μελή ορχήστρα της σε μία συναυλία με disco, soul, hip hop και RnB επιτυχίες. Ο χρόνος αλλάζει με ένα θεαματικό show πυροτεχνημάτων που θα φωτίσει τον αττικό ουρανό, ενώ, τα πρώτα λεπτά του νέου έτους, δίνεται το σήμα εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, τον καθιερωμένο πλέον SNF RUN: 2024 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Στη συνέχεια, στήνεται ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά με τον Βρετανό DJ Bill Brewster. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι εντυπωσιακές χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι. Οικοδεσπότες της λαμπερής γιορτής είναι η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης.

Παράλληλα, το Παγοδρόμιο και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος παραμένουν ανοιχτά, μόνο για αυτήν τη βραδιά, μέχρι τις 2 το πρωί για όσους θέλουν να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά κάνοντας φιγούρες στον πάγο ή βγάζοντας φωτογραφίες στις εντυπωσιακές Φωτιστικές Εγκαταστάσεις. Κεράσματα και πολλές ακόμη εκπλήξεις ολοκληρώνουν το σκηνικό της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ.

Διαβάστε επίσης: Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

Ειδήσεις από τον Δήμο Καλλιθέας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ