Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Εκλογή νέου προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου

Στην εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Μπάμπης Κρανιώτης, αντιπρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Λάμπρος Καλαρρύτης και γραμματέας ο δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζωγράφου, Μάκης Μπαρμπέρης.

Για την εκλογή των μελών της Δημοτικής Επιτροπής, που αντικατέστησε την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, διεξήχθη διπλή μυστική ψηφοφορία, με δύο ξεχωριστά ψηφοδέλτια. Ένα της συμπολίτευσης και ένα για το σύνολο της αντιπολίτευσης.

Στον Δήμο Ζωγράφου, η Δημοτική Επιτροπή αποτελείται από τη δήμαρχο – πρόεδρο και από πέντε συμβούλους της συμπολίτευσης και τρεις συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Από την συμπολίτευση εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Γρίβας, Παναγιώτης Γκρέκας, Στέφανος Γιούργας, Ηλέκτρα Κίκη και Χάρης Σταματάκης.

Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννα Μακροζαχοπούλου, Χριστόφορος Ντόβας, Θωμάς Πολίτης, Θέκλα Χριστοφορίδου και Αντωνία Μελισσαράτου.

Από το σύνολο της αντιπολίτευσης εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεόδωρος Μετικαρίδης, Ρένα Χαλκιαδάκη και Ανδρέας Καραβίδας.

Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Καζάκος, Αλέξανδρος Γκούμας και Κωστής Παπαναστασόπουλος.

Μετά το πέρας των δημαιρεσιών ακολούθησε η κοπή της πίτας του Δήμου από την δήμαρχο Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η πρ. βουλευτής Νοτίου Τομέα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Τόνια Αντωνίου, ο εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων, Δημήτρης Πολιτόπουλος, ο πρ. δήμαρχος Ζωγράφου, Γιάννης Καζάκος και η νέα γενική γραμματέας του Δήμου, Βασιλική Τσιαντή.

Το φλουρί έτυχε στον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Μπάμπη Κρανιώτη.

Διαβάστε επίσης: Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι στου Ζωγράφου

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ