Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Στ. Μαμαλάκη – Μ. Ανδρούτσου για τις παιδικές χαρές

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ του δημάρχου Αγίου Δημητρίου, Στέλιου Μαμαλάκη και της προκατόχου του, Μαρίας Ανδρούτσου, για τις παιδικές χαρές.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Μαμαλάκης αναφέρει ότι «η κυρία Ανδρούτσου συνεχίζει να εκτίθεται με μακρόσυρτες ανακοινώσεις που περιέχουν ψεύδη και ανυπόστατες αναφορές για τα έργα και τις ημέρες της στο Δήμο». Παράλληλα καταγγέλλει ότι «στον προϋπολογισμό του 2023 υπήρχαν κωδικοί που αρχικά περιείχαν περίπου 120.000 ευρώ για την επισκευή – πιστοποίησή τους (σσ των παιδικών χαρών) και στις αναμορφώσεις μηδενίστηκαν για να μεταφερθούν τα ποσά σε άλλες υποχρεώσεις!».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δημάρχου Αγίου Δημητρίου:

«Η πρώην Δήμαρχος κα Ανδρούτσου συνεχίζει να εκτίθεται με μακρόσυρτες ανακοινώσεις που περιέχουν ψεύδη και ανυπόστατες αναφορές για τα έργα και τις ημέρες της στο δήμο.

Εμείς δεν θα την ακολουθήσουμε σε αυτό τον κατήφορο, άλλωστε θα έχει όλη την πενταετία μπροστά της να μας απαντήσει για όλα όσα οι δημότες μας θα πρέπει να ενημερωθούν και αφορούν στα πεπραγμένα της. Καθημερινά γινόμαστε γνώστες για λάθη, παραλείψεις και εγκληματικές αμέλειες της διοίκησης της.

Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί το θέμα των παιδικών χαρών. Την ώρα που η πρώην δήμαρχος μας εγκαλεί επειδή προτάξαμε την ασφάλεια των παιδιών μας και κλείσαμε όσες δεν είχαν λάβει πιστοποίηση, διαπιστώνουμε έκπληκτοι ότι στον προϋπολογισμό του 2023 υπήρχαν κωδικοί που αρχικά περιείχαν περίπου 120.000 ευρώ για την επισκευή – πιστοποίησή τους και στις αναμορφώσεις μηδενίστηκαν για να μεταφερθούν τα ποσά σε άλλες υποχρεώσεις!

Όσο για τον προϋπολογισμό του 2024, που όφειλε να καταρτήσει και δεν το έπραξε, αναφέροντας μάλιστα ψευδώς ότι μας είχε ενημερώσει, όσο και να προσπαθεί να δικαιολογήσει την ολιγωρία της δεν θα τα καταφέρει. Δυστυχώς για εκείνη δεν είμαστε ούτε αφελείς, ούτε άσχετοι».

Διαβάστε επίσης: Καυγάς Στ. Μαμαλάκη – Μ. Ανδρούτσου με φόντο τις παιδικές χαρές

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ