Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για τον Μανώλη Μητσιά

Ιδιαίτερη απήχηση στους κατοίκους της Ηλιούπολης είχε η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Γιάννη Κούρκουλου με τίτλο «Μανώλης Μητσιάς, Ήλιος χειμωνιάτικος, άρχοντας λαμπρός», που πραγματοποιήθηκε την στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης».

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης, ο δήμαρχος της πόλης, Στάθης Ψυρρόπουλος, καλωσόρισε τον Μανώλη Μητσιά και αναφέρθηκε στην σημαντική πορεία και το έργο του, ενώ σημείωσε ότι είναι μεγάλη τιμή για το Δήμο Ηλιούπολης η παρουσία του, που μπορεί να λειτουργήσει ως πρότυπο για τις επόμενες γενιές.

Αμέσως μετά, ο δήμαρχος Ηλιούπολης δώρισε ένα βιβλίο με την ιστορία της Ηλιούπολης στον καταξιωμένο ερμηνευτή.

Μετά τις ομιλίες για την παρουσίαση του βιβλίου και της ζωής του τραγουδιστή, η βραδιά έκλεισε με τον Μανώλη Μητσιά που ερμήνευσε σημαντικά τραγούδια που έγραψαν ιστορία.

Ο Μανώλης Μητσιάς μίλησε με την σεμνότητα που τον χαρακτηρίζει, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τον οικοδεσπότη της βραδιάς, τον δήμαρχο Ηλιούπολης, και αμέσως μετά δέχθηκε παραγγελιές για να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια.

Το παρών στη μοναδική αυτή εκδήλωση έδωσαν ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, το σύνολο της δημοτικής Αρχής και πολλοί άλλοι που παρευρέθηκαν για να τιμήσουν τον σημαντικό Καλλιτέχνη.

Διαβάστε επίσης: Με τους εμπόρους της πόλης συναντήθηκε ο Στ. Ψυρρόπουλος

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ