Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τους εμπόρους της πόλης συναντήθηκε ο Στ. Ψυρρόπουλος

Με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης είχε την πρώτη του συνάντηση ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος, ο οποίος ενημερώθηκε για την εικόνα της τοπικής αγοράς. Ο δήμαρχος δέχτηκε τις ποτάσεις των επιχειρηματιών για την ενίσχυσή της και τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας της.

Οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Ηλιούπολης, κατά την συνάντησή τους με τον Στάθη Ψυρρόπουλο, του εξέθεσαν τη σημερινή κατάσταση των επιχειρήσεων στην πόλη, ενώ παρουσίασαν και μια σειρά πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει για την ενίσχυση του τοπικού επιχειρείν.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκε το θέμα του μνημονίου συνεργασίας του Ε.Σ.Η. με τον Δήμο και οι εκδηλώσεις που εντάχθηκαν σε αυτό, με τον κ. Ψυρρόπουλο να δεσμεύεται πως οι δράσεις θα έχουν τη στήριξη του Δήμου προκειμένου να τονωθεί η εμπορική δραστηριότητα της πόλης.

Δήμαρχος και έμποροι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να σχεδιαστούν πιο συγκεκριμένα οι δράσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Ε.Σ.Η., Θανάσης Μπίρλης, η αντιπρόεδρος, Λένα Τσικούρη, ο γενικός γραμματέας, Γιάννης Γιαννόπουλος και ο ταμίας του Συλλόγου, Κώστα Ζάχος.

Διαβάστε επίσης: Μέτρα για την βία ανηλίκων από τον Δ. Ευαγγέλου

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ