Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Έρχεται το «Καρναράλι» στον Άλιμο

Το πρόγραμμά του για τις απόκριες έχει ήδη έτοιμο ο Δήμος Αλίμου που επιφυλάσσει πλήθος εκδηλώσεων και εκπλήξεων για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή που έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες, ο δήμος που τα τελευταία χρόνια έχει διοργανώσει μεγάλες και εντυπωσιακές εκδηλώσεις, ξαναζωντανεύει το «Κυνήγι Θησαυρού») φέρνοντας συναρπαστικά τεχνολογικά στοιχεία στην κλασική φόρμα.

Το «Καρναράλι» του Αλίμου, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 17 Μαρτίου, θα είναι το πρώτο στην Ελλάδα που θα παιχτεί με QR κωδικούς κρυμμένους σε ολόκληρη την πόλη.
Οι οδηγοί χρειάζονται μόνο το κινητό τους και σύνδεση στο διαδίκτυο για να αποκρυπτογραφήσουν όλα τα αινίγματα και να βρουν όχι απλώς όλα τα αντικείμενα που θα τους ζητηθούν, αλλά ακόμη και τον τόπο του… τερματισμού, όπου δέκα συνεργεία θα καταγράψουν τις επιτυχίες τους και θα ανακηρύξουν τον νικητή.

Το «Καρναράλι» θα ξεκινήσει το πρωί, όταν όλα τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν, κατάλληλα και εντυπωσιακά μασκαρεμένα, θα παρελάσουν μπροστά σε χιλιάδες θεατές, μαζί με τα άρματα και τους χορευτές.

Με τη λήξη της παρέλασης, θα αρχίσει το κυνήγι των QR και κάθε φορά που ο οδηγός βρίσκει ένα, θα στρέφει το κινητό και ο κωδικός θα τον συνδέει με τον… δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη που θα του δίνει την σχετική οδηγία.

Όπως τονίζει ο δήμαρχος: «Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια για αυτοκίνητα και οδηγούς αλλά και τις οικογένειες τους/πληρώματα όπου ο καθένας θα αναλάβει και ένα σημαντικό ρόλο, στο δρόμο για τη νίκη. Τα αντικείμενα που θα ζητηθούν θα είναι στ’ αλήθεια… εξωφρενικά, όσο και το πνεύμα του «μασκαρέματος» και, φυσικά, όλα τα αινίγματα θα είναι… μασκαρεμένα. Το Καρναράλι του Αλίμου θα είναι ένα πανέξυπνο τεστ ευφυΐας, ετοιμότητας και παρατηρητικότητας και τα βραβεία ανάλογης πρωτοτυπίας.»

Διαβάστε επίσης: Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη τα παιδιά της Γενναδείου Σχολής

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ