Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Έκπτωση 5 ευρώ για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Σε μία σημαντική προσφορά προχώρησε η Γέφυρα ΑΕ, η εταιρεία που συντηρεί και διαχειρίζεται τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Από την 1η Φεβρουαρίου και για όλο το 2024, οι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων (κατηγορίας 2) θα έχουν έκπτωση 34%, δηλαδή 5 ευρώ ανά διέλευση. Το κόστος δηλαδή υποχωρεί από τα 14,7 στα 9,7 ευρώ.

Οι οδηγοί θα πρέπει να προμηθευτούν τον πομποδέκτη Green E-pass, ο οποίος θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από το όχημα, του οποίου η άδεια κυκλοφορίας έχει δοθεί κατά την εγγραφή. Σε περίπτωση χρήσης από διαφορετικό όχημα, δεν υφίσταται η έκπτωση.

«H ‘‘Γέφυρα Α.Ε.’’ στηρίζει έμπρακτα την εθνική προσπάθεια για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας. Πλέον, οι κάτοχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα απολαμβάνουν για το 2024 μια σημαντική έκπτωση για κάθε διέλευση, η οποία αγγίζει τα πέντε ευρώ. Αυτή η ενέργεια αφενός αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας ως προς την προστασία του περιβάλλοντος, αφετέρου καταδεικνύει ότι και ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στη μετάβαση προς βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές. Θα ήθελα από την πλευρά μου, να συγχαρώ την παραχωρησιούχο εταιρεία για την πρωτοβουλία της, η οποία ουσιαστικά ενθαρρύνει περισσότερους πολίτες να επιλέξουν οχήματα με χαμηλές εκπομπές ρύπων και συμβάλλει στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου περιβάλλοντος», δήλωσε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ