Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Σε 40 ημέρες θα ανοίξουν οι 6 παιδικές χαρές

Το αργότερο σε 40 ημέρες θα ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης και πιστοποίησης των 6 παιδικών χαρών που έκλεισαν για λόγους ασφαλείας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίου Δημητρίου, από την πρώτη στιγμή που η νέα διοίκηση του Δήμου «διαπίστωσε το πρόβλημα με την έλλειψη πιστοποίησης και ασφάλειας 6 παιδικών χαρών, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα προχώρησε στην υλοποίηση συγκεκριμένων ενεργειών, προκειμένου να αποκατασταθούν το ταχύτερο δυνατό τα προβλήματα και να δοθούν και πάλι οι χώροι προς χρήση από τους κατοίκους».

Ο δήμαρχος, Στέλιος Μαμαλάκης, ζήτησε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργο Κάππο, να προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να ολοκληρωθούν τα προβλεπόμενα βήματα για να δοθεί πιστοποίηση στις 6 παιδικές χαρές.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του κ. Κάππου και των Τεχνικών Υπηρεσιών προσδιορίστηκαν τα σχετικά βήματα και εκτιμάται ότι το αργότερο σε 40 ημέρες από σήμερα οι παιδικές χαρές θα έχουν αποκατασταθεί και θα έχουν διατεθεί πιστοποιημένες προς χρήση από τους πολίτες.

Η δημοτική αρχή ζητά την κατανόηση των πολιτών και επισημαίνει ότι «στόχος είναι η άμεση αποκατάσταση και πιστοποίηση των παιδικών χαρών, ώστε να παραδοθούν στους δημότες ασφαλείς και λειτουργικές. Διευθετούμε άμεσα ζητήματα», συνεχίζει, «που η προηγούμενη διοίκηση είχε αφήσει χωρίς λύση για δεκαετίες. Μάλιστα εμπαίζοντας τους δημότες εμφάνιζε στην αρχή της χρονιάς 120.000 ευρώ για την αποκατάσταση των 6 παιδικών χαρών και στο τέλος τα μετέφερε σε άλλους κωδικούς για να καλύψει άλλες υποχρεώσεις. Με συγκεκριμένα βήματα βάζουμε τέλος στην απραξία και την εικονική πραγματικότητα των προηγούμενων ετών».

Να σημειωθεί ότι η Δημοτική Αστυνομία και ο αντιδήμαρχος Εποπτείας της Πόλης, Γιώργος Ταμπακόπουλος, επιβλέπουν συνεχώς τους χώρους που έχουν σφραγιστεί.

Διαβάστε επίσης: Στ. Μαμαλάκης: Τραγική πραγματικότητα και όχι παραμύθι οι παιδικές χαρές χωρίς πιστοποίηση

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ