Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δάφνης- Υμηττού

Ζωντανά πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η 5η Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δάφνης-Υμηττού.

Μεταξύ των θεμάτων της ημερίσιας διάταξης που θα τεθούν είναι:

  • Ο ορισμός υπεύθυνου λογαριασμού για την οικονομική παρακολούθηση του έργου «Καθαρισμός και συντήρηση φρεατίων υδροσυλλογής του δικτύου ομβρίων υδάτων που βρίσκεται στα όρια περιοχής ευθύνης της ΕΥΔΑΠ ΑΕ» και εκπροσώπου στην εταιρεία «ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΕ».
  • Οι εγκρίσεις του 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΝΜΕ του έργου «Ποιοτική περιβαλλοντική και εμπορική ανάπτυξη ιστορικού κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης του Δήμου Δάφνης – Υμηττού», του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου με τίτλο « Ανακατασκευή ξύλινων στοιχείων και βαφές στην Δ.Κ. Υμηττού» και του 3ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών για το έργο Συντήρηση και επισκευή σχολείων Δήμου Δάφνης Υμηττού (2020).
  • Η αντικατάσταση του τακτικού μέλους κοινής αποδοχής του Διοικητικού Συμβουλίου της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΔΗΜΩΝ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΔΑΦΝΗΣ- ΥΜΗΤΤΟΥ».

Ειδήσεις από Δάφνη και Υμηττό στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ