Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Επίθεση αρχιμανδρίτη κατά Παύλου Χρηστίδη για τα ομόφυλα ζευγάρια – Για παραλήρημα μίσους μιλά το ΠΑΣΟΚ

Εναντίον του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη, καταφέρθηκε ο αρχιμανδρίτης του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ, με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο αρχιμανδρίτης τον χαρακτηρίζει “απάνθρωπο βουλευτή” που “παρά το ότι είναι ο ίδιος κατά φύση πατέρας, με απίστευτη ελαφρότητα συνευδόκισε στο να δολοφονηθούν αθώες ψυχές παιδιών που θα καταστούν ιδιοκτησίες οικιακών συνυπάρξεων των plus, κάθε αφύσικου δικαιωματισμού, με ότι αυτο γνωρίζουμε ότι συνεπάγεται”.

Παράλληλα ο Σεραφείμ Δημητρίου συνοδεύει την ανάρτησή του με μία φωτογραφία του Παύλου Χρηστίδη με χαρακτηρισμό “Ντροπή ανάξιος” και άλλη μία φωτογραφία με κρυμμένα τα πρόσωπα της γυναίκας και του μωρού του, της κόρης του που είχε μόλις γεννηθεί,στο δωμάτιο του μαιευτηρίου συνοδευόμενα από τον πατέρα και σύζυγο Παύλο Χρηστίδη με το χαρακτηρισμό “Η ντροπή του ΠΑΣΟΚ στο Νότιο Τομέα”.

ΠΑΣΟΚ: «Σε παραλήρημα μίσους ο αρχιμανδρίτης»

Άμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «παραλήρημα μίσους» του αρχιμανδρίτη, που καταφέρεται εναντίον του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, στοχοποιώντας ακόμα και την οικογένειά του με φωτογραφίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Η θεσμοθέτηση της ισότητας στον πολιτικό γάμο και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χωρίς εξαιρέσεις αποτελεί υποχρέωση κάθε ευνομούμενης Πολιτείας. Τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την πνευματικότητα αλλά και το έργο, που επιτελεί στην ελληνική κοινωνία η Εκκλησία».

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη αναγγελία γάμου ομόφυλου ζευγαριού στη Νέα Σμύρνη

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ