Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Κλειστές παραμένουν 3 παιδικές χαρές λόγω ακαταλληλότητας

Κλειστές παραμένουν 3 παιδικές χαρές του Δήμου Καισαριανής, λόγω επικινδυνότητας για την ασφάλεια των παιδιών, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τις παιδικές χαρές στο πάρκο Αγ. Ιωάννη, θέση «Ξύλινα» (απέναντι από το αναψυκτήριο), στο πάρκο Σκοπευτηρίου, θέση Παιδιατρικό και στο πάρκο Αλεξάνδρου. «Η αδυναμία πιστοποίησης οφείλεται στην ακαταλληλότητα ορισμένων οργάνων και των δαπέδων, γεγονός που αναδεικνύει την ελλιπή συντήρησή τους τα τελευταία 4 χρόνια», σημειώνει ο Δήμος.

Η νέα Δημοτική Αρχή δεσμεύεται πως θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πραγματοποίηση εργασιών άρσης επικινδυνότητας, ώστε ο αποκλεισμός της πρόσβασης να είναι προσωρινός.

Επίσης ενημερώνει εκ νέου τους δημότες ότι προσωρινά μπορούν να αξιοποιούν παιδικές χαρές που έχουν λάβει πιστοποίηση και βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από τις 3 προαναφερόμενες.

Ενδεικτικά αναφέρονται, οι παιδικές χαρές των Ξύλινων (δίπλα στην είσοδο), του Σκοπευτηρίου (απέναντι από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης) και της συμβολής των οδών Ανδρέα Δημητρίου και Τζων Κέννεντυ στην περιοχή του Τριγώνου.

Διαβάστε επίσης: Έξι δήμαρχοι «φωνάζουν» για την οικονομική κατάσταση των σχολείων

Ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ