Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Άγριος καβγάς για τον Συμπαραστάτη του Δημότη

Δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα, λόγω έντονων αντιπαραθέσεων και ενστάσεων, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης, που δεν κατάφερε να εκλέξει Συμπαραστάτη του Δημότη.

Από την αρχή της συνεδρίασης, οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις δήλωσαν έντονα την αντίθεσή τους στην στήριξη της διοικούσας Αρχής στο πρόσωπο του Δημήτρη Πανταζόπουλου.

Μάλιστα, αιτία της σφοδρής αντιπαράθεσης ήταν ότι ο προτεινόμενος προέρχεται από την παράταξη του δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου, το οποίο, όπως ειπώθηκε, είναι αντίθετο με το πνεύμα του θεσμού.

Από τη μεριά του ο δήμαρχος απάντησε σε αυστηρό ύφος, πως η επίθεση προς το πρόσωπο του κ. Πανταζόπουλου δεν συνάδει με τη μέχρι τώρα πορεία του, ζητώντας τη μέγιστη δυνατή συναίνεση για το πρόσωπο του συμπαραστάτη.

Μετά το τέλος της μυστικής ψηφοφορίας, από τους 33 ψηφίσαντες ο κ. Πανταζόπουλος έλαβε τις 21 ψήφους της παράταξης του κ. Ψυρρόπουλου.

Με βάση το τελικό αποτέλεσμα, ουδείς εκ των υποψηφίων δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό των 23 ψήφων για την εκλογή του, με τον κ. Ψυρρόπουλο να προτείνει την άμεση επανάληψη της διαδικασίας.

Ωστόσο, έπειτα από παρεμβάσεις της αντιπολίτευσης, ο δήμαρχος άλλαξε την εισήγησή του και πρότεινε την διεξαγωγή της επαναληπτικής ψηφοφορίας σε δεύτερο χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Αφιερωμένο στον μικρό Παναγιώτη το φετινό καρναβάλι της πόλης

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ