Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Ηλιούπολη: 5μελής Επιτροπή για την καταγραφή περιουσιακών στοιχείων του Δήμου

Στην καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων που περιέρχονται στην ιδιοκτησία του, μετά την κατάργηση των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, προχωρά ο Δήμος Ηλιούπολης.

Προκειμένου να υπάρχει πλήρης και σαφής εικόνα των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων που μεταβιβάζονται στο Δήμο από το καταργούμενο ΝΠΔΔ «Κέντρο Αγωγής, Φροντίδας & Αλληλεγγύης του ¨Παύλος Πεντάρης¨ (Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ.)», η δημοτική Αρχή προχωρά στην σύσταση πενταμελούς Επιτροπής Καταγραφής και Απογραφής.

Για την υποβοήθηση του έργου της Επιτροπής δύναται να ανατίθεται, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η διεκπεραίωση συγκεκριμένων διαδικασιών και ενεργειών σε ορκωτούς λογιστές.

Η Επιτροπή ολοκληρώνει το έργο της καταγραφής και απογραφής μέσα σε προθεσμία δύο μηνών από τη λήψη της παρούσας απόφασης.

Η έκθεση καταγραφής και απογραφής εγκρίνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η απόφασή του, η οποία συνοδεύεται από απόσπασμα της έκθεσης που περιγράφει τα αποκτώμενα κατά κυριότητα από τον Δήμο ακίνητα, καθώς και τα λοιπά εμπράγματα δικαιώματα επί ακινήτων, αποτελεί τον τίτλο για την καταχώρισή τους στο αρμόδιο κτηματολογικό γραφείο ή υποθηκοφυλακείο ατελώς.

Διαβάστε επίσης: Άγριος καβγάς για τον Συμπαραστάτη του Δημότη

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ