Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στ. Μαμαλάκης: Ζητεί τη στήριξη της κυβέρνησης για να ολοκληρωθούν σημαντικά έργα

Με τον βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ, Τάκη Θεοδωρικάκο συναντήθηκε χθες, Τρίτη, ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ενημερώθηκε για την πορεία των έργων του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης (το οποίο θεσπίστηκε επί των ημερών του), για την οικονομική κατάσταση του Δήμου, για το σχεδιασμό και τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής Αρχής.

«Θέλησα να ενημερωθώ ως εν ενεργεία βουλευτής της περιοχής, έχοντας πάντα κατά νου ότι η αυτοδιοίκηση είναι το πεδίο που κρίνονται όλα, γιατί είναι δίπλα στον πολίτη καθημερινά», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ο πρώην υπουργός εξέφρασε ακόμη, την αμέριστη στήριξη του στο νέο δήμαρχο, Στέλιο Μαμαλάκη, που όπως είπε «είναι ενωτικός, αποτελεσματικός και έχει δημιουργήσει μια δυναμική ομάδα, ικανή να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου».

Από την πλευρά του ο Στέλιος Μαμαλάκης επεσήμανε, ότι ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, υστερεί σε υποδομές έναντι των όμορων Δήμων και χρειάζεται να γίνουν πολλά για να προσεγγίσει τα επίπεδα διαβίωσης που ορίζουν μια σύγχρονη πόλη.

«Ερχόμαστε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, να εξορθολογίσουμε και να εξυγιάνουμε τα οικονομικά του Δήμου, για να μπορέσουμε στη συνέχεια, άμεσα, να δημιουργήσουμε έναν Αναπτυξιακό Οργανισμό, που θα μπορέσει να υλοποιήσει το σχεδιασμό μας για την πόλη», ανέφερε.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι είναι κρίσιμο, να στηριχτεί ο Δήμος από την κεντρική διοίκηση σε χρηματοδότηση και σε προσωπικό, για να μπορέσει να ολοκληρώσει σημαντικά έργα, όπως το κολυμβητήριο, το γήπεδο ποδοσφαίρου και την εμβληματική ανάπλαση του πάρκου του Ασυρμάτου.

«Παρά τα πολλά και σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και απορροφούν μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μας, εξακολουθούμε να οραματιζόμαστε και να σχεδιάζουμε την πόλη που μας αξίζει ως πολίτες του Αγίου Δημητρίου. Σ΄ αυτήν την προσπάθεια συνεχίζουμε να ακούμε τους συμπολίτες μας», κατέληξε ο Στέλιος Μαμαλάκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι, Ιωάννης-Μάριος Μπάντος (Οικονομικών),  Κωνσταντίνος Κυριακάκης (Καθαριότητας & Πρασίνου), Βασίλειος Ζαχαριάς (Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Ψηφιακής Ανασυγκρότησης), Γεώργιος Κάππος (Τεχνικών Υπηρεσιών), Αθανάσιος Μπαμπάνας (Κοινωνικής Μέριμνας), Ευάγγελος Μπούρης (Αθλητισμού & Παιδικών Κατασκηνώσεων), Μαρία Αχουλιά- Σκριβάνου (Παιδείας), Ελένη Κοντόγγονα (Διοίκησης & ΚΕΠ), Αγγελική Σαραβελάκη (Πολιτισμού) και ο γενικός γραμματέας, Λεωνίδας Αμπελιώτης. Παρέστησαν επίσης ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Εποπτείας και Συντονισμού του Γραφείου Δημάρχου, Παντελής Ζωίλης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα λειτουργίας του Γραφείου Μικρών Έργων, Ευάγγελος Μαλαθούνης.

Διαβάστε επίσης: Λαμπερή εκδήλωση για τη Γυναίκα στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» – Απονομή του βραβείου «Βασιλική Βερυκάκη» από τον δήμαρχο

Ειδήσεις από Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ