Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Παρέα με τον Δ. Κουτσούμπα γιόρτασαν οι Καισαριανιώτες τα Κούλουμα

Παρέα με τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, γιόρτασαν στα ανανεωμένα «Ξύλινα» τα Κούλουμα οι κάτοικοι της Καισαριανής.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής όχι μόνο για να γιορτάσει τα παραδοσιακά Κούλουμα, αλλά και νωρίτερα για να καθαρίσει και να προετοιμάσει τα «Ξύλινα» για το αποκριάτικο πάρτι και το γλέντι της Καθαρής Δευτέρας.

Ετσι, στον χώρο ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης δαπέδου και διαμόρφωσης του ημιυπαίθριου χώρου του αναψυκτηρίου. Επιπλέον, εργαζόμενοι, κάτοικοι και επισκέπτες απομάκρυναν σπασμένα αντικείμενα, έβαψαν, καθάρισαν τους χώρους και φύτεψαν λουλούδια.

«Είμαστε πεπεισμένοι για τα μικρά και τα μεγάλα θαύματα που μπορεί να κάνει ο λαός μας όταν βαδίζει στον δρόμο της προκοπής και της διεκδίκησης», τόνισε στον χαιρετισμό της η Κανέλλα Γεωργοπούλου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού. Και πρόσθεσε: «Οπως το χώρο των Ξύλινων τον υπερασπίστηκε με αγώνες ο λαός της Καισαριανής τη δεκαετία του ’80 με μπροστάρη τον ιστορικό Δήμαρχο Παναγιώτη Μακρή, έτσι και η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να τον υπερασπιστεί μαζί με το λαό απέναντι στα επιχειρηματικά συμφέροντα που τον εποφθαλμιούν έχοντας λάβει το πράσινο φως για τη μεγάλη μπίζνα στον Υμηττό. Εκ μέρους της δημοτικής Αρχής», κατέληξε, «δηλώνουμε δυνατά ότι μπροστά στις ανάγκες του λαού και του τόπου μας δεν θα πούμε ούτε “δεν μπορούμε” ούτε “δεν γίνεται”. Γι’ αυτό σας καλούμε όλους το μεθεπόμενο Σάββατο 30/3 με σύνθημα “Η Πόλη έχει Φωνή” να πορευτούμε από τα Συνεργεία έως τον Άγιο Νικόλα για όλα όσα έχουμε ανάγκη».

Το γλέντι άνοιξε το χορευτικό τμήμα του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής, ενώ πλήθος κόσμου χόρευε για ώρες υπό τους ήχους τραγουδιών από όλη την Ελλάδα με το συγκρότημα της Βιβής Βουτσελά. Τα παραδοσιακά εδέσματα ετοίμασαν και πρόσφεραν οι εργαζόμενοι του Δήμου.

Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, ο Νικόδημος Κατσαρέλης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Όμορφη Πόλη», Μπεττίνα Γραφίδου, «Νέα Προοπτική», Ευγένιος Μαζαράκης και «Ανυπόταχτη Καισαριανή», Μιχάλης Μιλτσακάκης, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και οι πρώην δήμαρχοι, Γιώργος Κατημερτζής και Σπύρος Τζόκας.

Διαβάστε επίσης: Ηλ. Σταμέλος: Διεκδικούμε λύσεις για τους δημότες, μαζί με τους δημότες – Πορεία στην πόλη στις 30/3

Ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ