Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Στέλιος Μαμαλάκης: «Στόχος μας η υλοποίηση σημαντικών έργων πνοής στον Άγιο Δημήτριο»

H πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, με χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου, αλλά και οι προοπτικές που υπάρχουν για μελλοντική συνεργασία, συζητήθηκε κατά τη συνάντηση του δημάρχου της πόλης, Στέλιου Μαμαλάκη, με τον νέο πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, Γιάννη Ανδρουλάκη.

Στην συνάντηση συμμετείχαν, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Δημητρίου, Γιώργος Κάππος, ο αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Ψηφιακής Ανασυγκρότησης, Βασίλης Ζαχαριάς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ειδική και εκτεταμένη αναφορά έγινε στις δυνατότητες χρηματοδότησης ενός μεγάλου και εμβληματικού έργου, στον Άγιο Δημήτριο. Ήδη συμφωνήθηκε να ξεκινήσει η σχετική προετοιμασία για την ωρίμανση και την υλοποίηση του.

Ο πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου, Γιάννης Ανδρουλάκης, τόνισε ότι εξετάζεται θετικά η χρηματοδότηση απαλλοτριώσεων για τη δημιουργία κοινόχρηστων χώρων και δίνει έμφαση προς αυτήν την κατεύθυνση. Εξέφρασε δε, την ικανοποίηση του για τα θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση και εξήρε το ενδιαφέρον του Στέλιου Μαμαλάκη, ο οποίος –όπως είπε- γνωρίζει καλά τα προβλήματα του Δήμου που εκπροσωπεί και ενδιαφέρεται να δημιουργήσει σημαντικά έργα υποδομής, που θα αλλάξουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του για συνάντηση και εκτίμησε ότι «σε αυτή την πρώτη άκρως εποικοδομητική συζήτηση τέθηκαν οι βάσεις για μια στενότερη συνεργασία με μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές. Στόχος μας», είπε, «η υλοποίηση σημαντικών έργων πνοής στον Άγιο Δημήτριο».

Διαβάστε επίσης: Στέλιος Μαμαλάκης: «Δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι η Πικροδάφνη χωματερή»

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ