Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συγκροτήθηκε Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού

Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού, η οποία θα έχει συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα αθλητισμού της πόλης, συγκροτήθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με εκπροσώπους του Δήμου, η απόφαση ελήφθη με κοινή πεποίθηση ότι η Νέα Σμύρνη είναι μια πόλη του Αθλητισμού με ομάδες Πανελλήνιας ακτινοβολίας αλλά και μικρότερους συλλόγους, με επαγγελματικά τμήματα αλλά και με υποδομές που φιλοξενούν χιλιάδες παιδιά.

Στόχος της Επιτροπής Αθλητισμού είναι να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις τους συλλόγους και τα σωματεία με ταυτόχρονη εδραίωση της άριστης μέχρι σήμερα συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα. Η Επιτροπή επίσης δεσμεύεται να εντείνει τις προσπάθειες για την εύρεση αθλητικών χώρων, να συνδράμει οικονομικά, να προωθήσει την συνεργασία στελεχών και να ενθαρρύνει τις μονάδες Αθλητισμού σε όλες τις πρωτοβουλίες τους.

Όπως συμφωνήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, επικεφαλής της Επιτροπής Αθλητισμού θα είναι ο εκάστοτε δήμαρχος με την συμμετοχή του εκάστοτε αντιδημάρχου Αθλητισμού και ενός εκπροσώπου από όλες τις Δημοτικές παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης θα συμμετέχουν με έναν εκπρόσωπό τους οι Σύλλογοι: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ, ΑΟΝΣ «ΜΙΛΩΝ», Α.Ο. ΙΚΑΡΟΣ Νέας Σμύρνης, Γ.Α.Ν.Σ. «Η ΙΡΙΣ», Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ, Α.Ο.Κ. Νέας Σμύρνης, Ένωση Αρμενίων Αθλητών Νέας Σμύρνης «ΑΡΜΕΝΙΚΗ», και Α.Π.Ο. Νέας Σμύρνης.

Τέλος στην Επιτροπή δύο θέσεις θα πληρωθούν από ανθρώπους του Αθλητισμού της Νέας Σμύρνης με κριτήριο τις γνώσεις τους σε θέματα Αθλητισμού ή το κύρος τους και την αναγνωρισιμότητά τους στον χώρο, και δύο θέσεις από έναν γυμναστή της Πρωτοβάθμιας κι έναν της Δευτεροβάθμιας αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Στον τελικό του Young Business Talents 3 μαθητικές ομάδες

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ