Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι επόμενες BMW θα έχουν μεγαλύτερη αυτονομία και μικρότερη μάσκα

Το 2025 θα κάνει πρεμιέρα η Neue Klasse. Πρόκειται για τη νέα γενιά αυτοκινήτων της BMW, η οποία κάνει χρήση μίας νέας αρχιτεκτονικής.

Το πρωτότυπο BMW Vision Neue Klasse X

Τα οφέλη θα είναι οι πλουσιότεροι εσωτερικοί χώροι, τα τελευταίας γενιάς συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας, η αυξημένη κατά 30% αυτονομία σε σχέση με τα τωρινά ηλεκτρικά μοντέλα χάρη στην έκτη γενιά της τεχνολογίας BMW eDrive. Το πρωτότυπο Vision Neue Klasse X εκφράζει τη νέα φιλοσοφία της BMW στους τομείς της αισθητικής, της τεχνολογίας, της βιωσιμότητας και της γενικότερης φιλοσοφίας. Από αυτό θα προκύψει το επόμενο ηλεκτρικό SUV των Βαυαρών, η νέα γενιά της iX3. Θα κατασκευάζεται από το 2025 στο εργοστάσιο του Ντέμπρετσεν, επί ουγγρικού εδάφους.

To πρωτότυπο BMW Vision Neue Klasse X

Στη νέα iX3 θα κάνει πρεμιέρα και η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της BMW. Aπό το πρωτότυπο αυτοκίνητο γίνεται αντιληπτό ότι εγκαταλείπονται τα τεράστια νεφρά στην μάσκα, τα οποία είναι αμφιλεγόμενης αισθητικής. Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος θα χαρίζουν ένα φωτεινό εσωτερικό και καλή περιμετρική ορατότητα για τον οδηγό και τους επιβάτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ