Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η αυτοβιογραφία του Μίμη Ανδρουλάκη στο Μοσχάτο

Η αυτοβιογραφία του Μίμη Ανδρουλάκη «Κάτω από τις Στάχτες» παρουσιάζεται τη Δευτέρα, 1η Απριλίου 2024, στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στον 2ο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος».

Το βιβλίο έχει βραβευτεί με το βιβλίο Αναγνωστών Athens Voice ως το καλύτερο nonfiction βιβλίο. Είναι μία «ιδιαίτερη» αυτοβιογραφία, όχι όμως κλασικού τύπου. Πρόκειται για ένα «παιχνίδι» του συγγραφέα με γνωστά πρόσωπα και γεγονότα που μπλέκονται γλυκά προσφέροντας στον αναγνώστη τη δυνατότητα να ταξιδέψει στο παρελθόν, να γελάσει, να προβληματιστεί, να γίνει συνοδοιπόρος στην ίδια την ιστορία μας. Ό,τι σιγοκαίει κάτω από τις στάχτες!

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, ενώ παρουσιάζουν το βιβλίο και συνομιλούν με τον συγγραφέα, η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου και ο ιστορικός και υπεύθυνος ιστορικών αρχείων του Μουσείου Μπενάκη, Τάσος Σακελλαρόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Ο Δήμος τιμά στις 28/3 την Τζένη Βάνου

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ