Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η περιφερειακή Aρχή και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν την έφεση κατά της αποζημίωσης συγγενούς θύματος στο Μάτι!

Η περιφερειακή αρχή Χαρδαλιά, της Νέας Δημοκρατίας και η παράταξη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισαν μαζί τον καθορισμό αμοιβής δικηγορικής εταιρείας για να ασκηθεί έφεση κατά πρωτόδικης απόφασης που επιδικάζει αποζημίωση σε συγγενή θύματος στην τραγωδία στο Μάτι.

Για να δικαιολογηθεί η απαράδεκτη απόφαση έγινε επίκληση της εφαρμογής του νόμου, που παρόλο που παραδέχτηκαν ότι ο νόμος είναι άδικος επέμειναν ότι πρέπει να εφαρμοστεί.

«Είναι απαράδεκτο, οι συμπολίτες μας που υπέστησαν τεράστια ζημιά στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι, αντί να βρουν την Περιφέρεια αρωγό και να τους στηρίξει, να την βρουν απέναντι», σημείωσε ο Βασίλης Πετρόπουλος Περιφερειακός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», καταγγέλλοντας την απόφαση.

Η παρέμβαση του Βασίλη Πετρόπουλου, προκάλεσε την αντίδραση του Περιφερειάρχη Αττικής Ν. Χαρδαλιά, ο οποίος, επιτιθέμενος στην «Λαϊκή Συσπείρωση», προσπάθησε να μαζέψει τα αμάζευτα. «Η μεγαλύτερη ντροπή, είναι όταν ήρθε, στο Περιφερειακό Συμβούλιο και εγκρίθηκε, η Περιφέρεια Αττικής, να σταθεί απέναντι από τα θύματα», απάντησε ο Γιάννης Πρωτούλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ