Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συνεργασία Δήμου – Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για παιδαγωγικά θέματα

«Όραμα μας η παροχή βέλτιστων υπηρεσιών στα παιδιά μας», δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, με αφορμή την προώθηση σύναψης διαρκούς συνεργασίας μεταξύ της Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου και του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Ηλικία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Ο κ. Μαμαλάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Ηλικία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Κωνσταντίνο Πετρογιάννη, όπου εκφράστηκε η αμοιβαία διάθεση για συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η συμφωνία για διαρκή συνεργασία των δύο φορέων προήλθε μετά από την πραγματοποίηση επιμορφωτικού σεμιναρίου, την Τετάρτη 20/3, το οποίο απευθυνόταν στο παιδαγωγικό προσωπικό των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου.

Ο Στέλιος Μαμαλάκης αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι παιδαγωγικές μέθοδοι και η αξιοποίηση αυτών σημείωσε: «Η βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών στα παιδιά και η ανάπτυξη των παιδαγωγικών μεθόδων αγωγής αποτελεί για εμάς σημαντική προτεραιότητα». Και πρόσθεσε: «Με συνέπεια στο όραμα για παροχή των βέλτιστων υπηρεσιών στα παιδιά, θεωρούμε ότι η συνεργασία μεταξύ των δυο φορέων θα ενισχύσει τις υπάρχουσες παιδαγωγικές πρακτικές, μέσα από την επιστημονική και ερευνητική συνεργασία και ανταλλαγή τεχνογνωσίας.»

Ο δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Ελένη Σωτηροπούλου, επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος, για την εισήγησή της, καθώς και στην λέκτορα Ειρήνη Ρουφίδου για την παρουσία της, αλλά και στο παιδαγωγικό προσωπικό του Δήμου για τη συμμετοχή τους.

Διαβάστε επίσης: Στ. Μαμαλάκης: «Να δίνουμε καθημερινά τη μάχη για ειρήνη, ισότητα και δημοκρατία»

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ