Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Πρόσκληση για Υποβολή Δηλώσεων Ιδιοκτησίας στην περιοχή «Λόφος Γερμανού» της Δ.Κ. Υμηττού

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού προσκαλεί τους κυρίους ή νομείς των ακινήτων της περιοχής Α΄ κατοικίας «Λόφος Γερμανού» του Δήμου Δάφνης-Υμηττού  της οποίας η πολεοδομική μελέτη εγκρίθηκε με το από  23-10-2013 Π.Δ.  (ΦΕΚ 395ΑΑΠ/8-1-2013) να προσέλθουν στο Δημοτικό κατάστημα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες προκειμένου:

  • Να λάβουν γνώση της πράξης εφαρμογής που εκπονείται στην πιο πάνω περιοχή (πίνακα πράξης εφαρμογής , διάγραμμα πράξης εφαρμογής) και να υποβάλλουν τις τυχόν αντιρρήσεις ή ενστάσεις.
  • Να υποβάλλουν Δηλώσεις Ιδιοκτησίας σύμφωνα με την παρ. 5 του αρθ. 12 του Ν. 1337/83 όπως αυτό αντικαταστάθηκε με την παρ. 4 του αρθ. 6 του Ν. 2242/94, όσοι εκ των ιδιοκτητών δεν έχουν ήδη υποβάλλει.

Οι παραπάνω Δηλώσεις θα υποβληθούν σε ειδικό έντυπο σύμφωνα με υπόδειγμα που θα παραληφθεί από τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού και θα συνοδεύονται από :

  • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
  • Τίτλους ιδιοκτησίας με πιστοποιητικά μεταγραφής
  • Αντίγραφο κτηματολογικού φύλλου και απόσπασμα κτηματολογικού διαγράμματος

Στην περίπτωση που δεν υποβληθούν τα ανωτέρα στοιχεία η Πράξη θα ολοκληρωθεί με φερόμενους ιδιοκτήτες και μετά την κύρωσή της θα απαιτηθεί σύνταξη Διορθωτικής Πράξης Εφαρμογής με δαπάνες των ενδιαφερομένων.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων καθώς και τυχόν ενστάσεων ορίζεται σε δέκα πέντε (15) ημέρες, από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης.

Διαβάστε επίσης: «Σκιρτήματα Ψυχής»: Έκθεση Ζωγραφικής – αφιέρωμα μνήμης της Μ. Χριστούλη στο Εκθεσιακό Κέντρο

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ