Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στέλιος Μαμαλάκης: «Στηρίζουμε σθεναρά τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στο Δήμο μας»

Επίσκεψη στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Aριάδνη», της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/ Πόρτα Ανοιχτή, που εδρεύει στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, πραγματοποίησε ο δήμαρχος, Στέλιος Μαμαλάκης, έπειτα από πρόσκληση των υπευθύνων της δομής.

Ο Στέλιος Μαμαλάκης συνομίλησε τόσο με το προσωπικό, όσο και με τα άτομα που φιλοξενούνται στη Στέγη και ενημερώθηκε για τις παροχές της, τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και για τις ανάγκες των ατόμων που διαβιούν σε αυτήν, από πρώτο χέρι.

Δεσμεύτηκε δε, ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στο πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο της δομής, σημειώνοντας: «Είναι αληθινά αξιοθαύμαστο το έργο που γίνεται εδώ, στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε τέτοιες πρωτοβουλίες και θα συμβάλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στην αξιοπρεπή διαβίωση των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρά προβλήματα».

Η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Aριάδνη», της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/ Πόρτα Ανοιχτή, παρέχει φροντίδα και φιλοξενία σε ενήλικες με σοβαρές κινητικές αναπηρίες, των οποίων οι οικογενειακές συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διαμονή τους στο σπίτι.

Διαβάστε επίσης: Συμπλοκή 30 νεαρών στο Πάρκο Οικογενείας – Αναστατωμένοι οι κάτοικοι

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ