Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Επανέρχεται στου Ζωγράφου μετά από 5 χρόνια το «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ CINEMA»

Τον θεσμό του «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ CINEMA» που κράτησε συντροφιά και χάρισε ώρες ψυχαγωγίας στο κοινό από  2015- 2019, επαναφέρει ο Δήμος Ζωγράφου.

Από τις 5 Απριλίου έως και τις 25 Μαΐου, το ραντεβού μας με την έβδομη τέχνη, θα δίνεται ΔΩΡΕΑΝ στον Πολυχώρο & Κινηματογράφο Αλέκα, στην Πλατεία Αλεξανδρή.

Στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιαστούν δύο κύκλοι προβολών.
Ο πρώτος με τίτλο «ΠΡΟΣΩΠΑ μπροστά και πίσω απ’ το φακό» (που θα προβάλλεται τις Παρασκευές) και περιλαμβάνει πέντε ταινίες –ντοκιμαντέρ που αφορούν σε σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς, στην Αθήνα που έχει χαθεί στη μνήμη που οφείλουμε να διατηρήσουμε.

Ο δεύτερος κύκλος με τίτλο «Γαλλική Άνοιξη» (που θα προβάλλεται τα Σάββατα) περιλαμβάνει πέντε διαχρονικές και επίκαιρες ταινίες του γαλλικού σινεμά, κοινωνικές, ανθρώπινες, πολιτικές, άλλες πικρές, άλλες σκληρές κι άλλες κωμικές.

Στο εγχείρημα αυτό του Δήμου πολύτιμος συνεργάτης ήταν επίσης το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, αλλά και οι δημιουργοί των ταινιών που παραχώρησαν δωρεάν τα έργα τους.

Διαβάστε επίσης: Με συμπτύξεις τμημάτων λειτουργούν 5ο και 6ο Δημοτικό – Ορισμένες ώρες διδασκαλίας υπάρχουν και 40 παιδιά στην αίθουσα

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ