Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ηλ. Σταμέλος για ξυλοδαρμό Κ. Γαργάλα: «Ενοχλούνται από την αποκάλυψη της διαπλοκής της δημοτικής αρχής με οικονομικά συμφέροντα»

Τη «… μαφιόζικη επίθεση σε βάρος του δημοτικού συμβούλου της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, Κώστα Γαργάλα, από μασκοφόρο εκλεγμένο με τη δημοτική αρχή του κ. Μπέου στο Βόλο», καταγγέλλει ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η άθλια αυτή ενέργεια σχετίζεται άμεσα με τη δράση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην κατεύθυνση υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων και αποκάλυψης των αντιλαϊκών σχεδιασμών της δημοτικής αρχής. Ενοχλούνται από την αποκάλυψη της διαπλοκής της δημοτικής αρχής με οικονομικά συμφέροντα που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του λαού με το σταθμό αποθήκευσης LNG και την ασφάλειά του με την μετατροπή της ευρύτερης περιοχής σε μεγάλη στρατιωτική βάση που καμιά σχέση δεν έχει με την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Ματαιοπονούν όσοι υπολογίζουν ότι με τέτοιες πρακτικές πτοούνται οι αγωνιστές. Απεναντίας ατσαλώνονται και συνεχίζουν πιο δραστήρια, πιο μαχητικά και στο Βόλο και σε όλη την Ελλάδα!».

Σημειώνεται ότι ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου, Κώστας Γαργάλας, δέχθηκε επίθεση το πρωί της Παρασκευής μέσα στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου) από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Αχ. Μπέου, Βασίλη Ζαχείλα. Κόμματα, πολιτικοί φορείς, συλλογικότητες και κινήματα, καταδίκασαν απερίφραστα την επίθεση και ζήτησαν να αποδοθούν ευθύνες τόσο στον δράστη όσο στους ηθικούς αυτουργούς της.

Ο Κώστας Γαργάλας, ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το μάτι του μετά τον ξυλοδαρμό, σκοπεύει να υποβάλει μήνυση και εάν του το επιτρέψουν οι γιατροί, θα παραστεί κανονικά την Τρίτη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να τρομοκρατηθεί από κανέναν.

Σημειώνεται ότι κοινωνικοί και άλλοι φορείς της περιοχής έχουν απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες του Βόλου να δώσουν το “παρόν” στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις πρακτικές της δημοτικής αρχής και να εκφράσουν τη στήριξή τους στον Κώστα Γαργάλα.

Διαβάστε επίσης: «Έχουμε φωνή και είναι δυνατή» φώναξαν οι Καισαριανιώτες

Ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ