Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μεγάλη νίκη του Δήμου: Επανέρχονται στη θέση τους 14 συμβασιούχοι καθαριότητας

Στην εργασία τους επανέρχονται 14 συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Τμήματος Καθαριότητας, μετά την θετική έκβαση που είχε η προσφυγή τους στη δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα οι 14 συμβασιούχοι, με την συμπαράσταση του δημάρχου, Στέλιου Μαμαλάκη, παρουσία του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου, Κώστα Κυριακάκη, της νομικής συμβούλου, Ευθυμίας Καδδά, του προέδρου του σωματείου εργαζομένων, Χριστόδουλου Ευθυμίου και μελών του σωματείου, κατάφεραν μεγάλη νίκη στα Δικαστήρια της Σχολής Ευέλπιδων.

Σύμφωνα με την προσωρινή διαταγή της προέδρου του Μονομελούς Πρωτόδικού Αθηνών, οι συμβασιούχοι επανέρχονται στις θέσεις τους μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2024.

Με αφορμή τη σχετική εξέλιξη ο δήμαρχος, Στέλιος Μαμαλάκης, δήλωσε: «Η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου είναι ιδιαίτερα θετική τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τις υπηρεσίες μας που καλύπτουν σημαντικές ελλείψεις. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων».

Από την πλευρά του το σωματείο εργαζομένων του Δήμου Αγίου Δημητρίου με σχετική ανακοίνωση του εκφράζει τις ευχαριστίες του στο δήμαρχο κ. Μαμαλάκη και στον αντιδήμαρχο κ. Κυριακάκη επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι το σωματείο «συνεχίζει να παλεύει μέχρι την τελική Δικαίωση για όλους. Για έναν Δήμο αποτελεσματικό στελεχωμένο με έμπειρους εργαζόμενους. Για δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα υπηρεσίες για τους Δημότες».

Διαβάστε επίσης: ΔΥΠΑ: 119 θέσεις στον Δήμο για άνεργους 55-67 ετών

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ