Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αγώνας επίδειξης Pétanque στο Φλοίσβο

Αγώνα επίδειξης και γνωριμίας με το άθλημα της Εδαφοσφαίρισης (Pétanque) διοργάνωσε την Παρασκευή 12 Απριλίου, στο Πάρκο Φλοίσβου, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία του αθλήματος και το Σύνδεσμο Pétanque ΠΑΝΙΩΝΙΟ Παλαιού Φαλήρου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης και μέλη των ΚΑΠΗ, ενώ δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες όλων των ηλικιών, να γνωρίσουν από κοντά το Pétanque, ένα άθλημα με μακραίωνη ιστορία που έλκει την καταγωγή του από την Αρχαία Ελλάδα και το οποίο τον τελευταίο καιρό αναπτύσσεται ραγδαία σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην πόλη.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, από την πρώτη στιγμή δημιουργίας και αναγνώρισης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης, στηρίζει το άθλημα και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας έμπρακτα.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε το Τμήμα Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος και ο αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Ιωάννης Αρκουμάνης.

Διαβάστε επίσης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση συναντά τους μαθητές του Δήμου

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ