Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μήνυμα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου για την Απογραφή 2021

 

Κάλεσμα προς τους κατοίκους Μοσχάτου – Ταύρου να συμμετάσχουν στην απογραφική διαδικασία απευθύνει ο δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου.

Όπως επισημαίνει, η συμμετοχή του καθενός στην απογραφική διαδικασία συνιστά μία επιλογή υψηλής υπευθυνότητας καθώς συλλέγονται σημαντικά στοιχεία για την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων στο Δήμο, όπως είναι τα κοινωνικά, πολιτισμικά, δημογραφικά, εκπαιδευτικά και οικονομικά χαρακτηριστικά του μόνιμου πληθυσμού και της μεταναστευτικής ροής.

Διευκρινίζει δε, ότι τα δεδομένα που συλλέγονται είναι εμπιστευτικά και δεν θα ζητηθεί κανένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο, όπως είναι τα στοιχεία που αναφέρονται στην υγεία, στο θρήσκευμα, στη συνδικαλιστική δράση, στα πολιτικά φρονήματα ή στον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Ο κ. Ευθυμίου εξηγεί ότι η διαδικασία της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής είναι πολύ εύκολη και διαρκεί ελάχιστα λεπτά με την επίσκεψη στην ψηφιακή πύλη www.gov.gr και χρησιμοποιώντας τον «Μοναδικό Κωδικό Απογραφής» και τον κωδικό taxis. Οσοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κάνουν τη διαδικασία μόνοι τους, θα απογραφούν με τη συνηθισμένη μέθοδο «πόρτα-πόρτα», όπως συνέβαινε και στις προηγούμενες απογραφές, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Διαβάστε επίσης: Σχέδια έκτακτης ανάγκης στα σχολεία Μοσχάτου και Ταύρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ