Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το 3ο Δημοτικό Ζωγράφου αδελφοποιήθηκε με το 4ο ελληνικό Δημοτικό Μονάχου «Αριστοτέλης»

Παρουσία της δημάρχου Ζωγράφου Τίνας Καφατσάκη, πργαματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου η αδελφοποίηση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου με το 4ο ελληνικό ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο Μονάχου «Αριστοτέλης».

Η αδελφοποίηση των δύο σχολείων αποτελεί μία πρωτοβουλία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου και επικυρώνεται με την απόφαση της αντιπεριφερειάρχη για Θέματα Παιδείας, Έρρικας Πρεζεράκου, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Η τελετή αδελφοποίησης των δύο σχολείων επισφραγίστηκε με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας τους από τις δυο διευθύντριες τους, την κ. Ιουλία Γύφτουλα για το σχολείο του Ζωγράφου, και την κ. Καραγκιαούρη, για το σχολείο του Μονάχου, ενώ το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε και η κα Καφατσάκη.

Φιλοδοξία και κοινός στόχος των δύο σχολικών κοινοτήτων είναι να διατηρηθεί η φλόγα για νέα γνώση αναμμένη και να αναδειχθεί η διαρκής προσπάθεια για ένα καλύτερο σχολείο, όπου κι αν αυτό βρίσκεται.

Διαβάστε επίσης: Στη Βίλα Ζωγράφου μεταφέρονται οι μαθητές του 5ου και 6ου Δημοτικού – Σ. Διγενή: «Τα παιδιά δεν είναι νομάδες»

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ