Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

To νέο Ford Focus στην Ελλάδα!

Η Ford ανακοίνωσε τις τιμές διάθεσης του νέου Ford Focus, το οποίο προσφέρεται με νέα εξηλεκτρισμένα σύνολα και με πλήρη γκάμα αμαξωμάτων και μηχανικών συνόλων.

Το Ford Focus είναι ένα μοντέλο που δεν χρειάζεται συστάσεις, μιας και για δύο και πλέον δεκαετίες πρωταγωνιστεί στην κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων. Πέρα από τη δυναμική του εμφάνιση, προτάσσει επιπλέον κορυφαίες τεχνολογίες, συνδυαστικά πάντα με απαράμιλλα οδηγικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις.

Στη νέα του γενιά, που πλέον είναι διαθέσιμη για παραγγελία στην ελληνική αγορά, το Ford Focus ενδυναμώνεται και με τα αποδοτικά εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα, τα οποία έρχονται να υποστηρίξουν ιδανικά την προηγμένη συνδεσιμότητα και τις ασυναγώνιστες τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού. Σχεδιαστικά, το νέο Focus ξεχωρίζει με τα νέα και πιο αιχμηρά φωτιστικά σώματα.

Ο ανασχεδιασμός των φαναριών περιλαμβάνει διαφορετικό μοτίβο στα LED ημέρας και ενσωματωμένα φώτα ομίχλης, ενώ στάνταρ είναι οι λαμπτήρες LED και στα πορείας. Στο πίσω μέρος επίσης τα φανάρια είναι αυτά που συγκεντρώνουν την προσοχή, χάρη στα σκουρόχρωμα κρύσταλλα και το διαφορετικό μοτίβο στα LED. Κάθε έκδοση έχει τα δικά της σημεία διαφοροποίησης, όπως οι ST-Line και Active, ενώ στις εκδόσεις X ο εξοπλισμός είναι υψηλού επιπέδου, με τα μοντέλα Vignale να παραμένουν συνώνυμα της πολυτέλειας με αποκλειστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ