Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Λογοθεραπεία και εργοθεραπεία από τον Δήμο Νέας Σμύρνης

Δύο νέες δομές – παροχές που αφορούν την Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική παρέμβαση δημιούργησαν ο Δήμος Νέας Σμύρνης και η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες παιδιών – εφήβων ηλικίας από 2,5 έως 17 ετών αναφορικά με την Επικοινωνία (λόγο, ομιλία, αλληλεπίδραση, συμπεριφορά κ.α.) και το Έργο (δραστηριότητες καθημερινής ζωής, εκπαίδευση, κοινωνική συμμετοχή κ.α.).


Η Υπηρεσία αυτή παρέχεται Δωρεάν και χρήση της μπορούν να κάνουν πολίτες της Νέας Σμύρνης, που υπάγονται στα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια της υπ’ αριθμόν 37/2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου «περί ένταξης στις κοινωνικές δομές».
Η Λογοθεραπεία και Εργοθεραπεία παρέχεται στην διεύθυνση Ανδριανουπόλεως 18, την Τρίτη , την Τετάρτη και την Πέμπτη (16:00 – 20:00 ).
Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210 937 0282, τις προαναφερόμενες μέρες και ώρες ή να στείλουν email στο logoergo@neasmyrni.gr.
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης, Παναγιώτης Γιατζίδης, δήλωσε: «Η Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική Δωρεάν παρέμβαση έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην κοινότητα και να βοηθήσει γονείς και παιδιά που χρήζουν των υπηρεσιών αυτών, προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους».

Διαβάστε επίσης: Νέα Σμύρνη: Συζήτηση Κρικρή με μαθητές του 6ου Γυμνασίου για την ανακύκλωση

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ