Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Αρχίζει η διπλή γιορτή της Ρυθμικής με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητριών

Η διπλή γιορτή της Ρυθμικής Γυμναστικής, με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητριών διεθνούς επιπέδου, ανοίγει αυλαία την Παρασκευή 11 Μαρτίου, από τις 9.30’ π.μ. στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do), με το Διεθνές Τουρνουά Aphrodite Cup.

Θα ακολουθήσει, την επόμενη Παρασκευή (18-20/3), το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής, η σπουδαιότερη διοργάνωση γυμναστικής την τελευταία 15ετία στην Ελλάδα, που επίσης θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Tae Kwon Do.

Πρόκειται για μία διοργάνωση που σηματοδοτεί την έναρξη του Ολυμπιακού κύκλου 2022-2024 και θα δώσει στις αθλήτριες του ατομικού και στις ομάδες ανσάμπλ την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα ολοκαίνουργια προγράμματά τους για πρώτη φορά φέτος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Να σημειωθεί ότι το Aphrodite Cup διεξάγεται για 7η χρονιά στο Παλαιό Φάληρο, με διοργανωτή τον Γυμναστικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» και συν-διοργανωτές την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) και τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Θεσμικοί Υποστηρικτές είναι η Περιφέρεια Αττικής και η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε..

Το Διεθνές Τουρνουά Aphrodite Cup αρχίζει την Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή (11-13/3) με την παρουσία συνολικά 135 αθλητριών από 14 χώρες (Αυστραλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχία, Βρετανία, Γερμανία, Καζακστάν, Ισραήλ, Λετονία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Σουηδία και Ελλάδα) και τρεις ηπείρους.

Για το πρόγραμμα των αγώνων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθείτε εδώ

Η είσοδος στο Aphrodite Cup είναι ελεύθερη για το κοινό, με σειρά προτεραιότητας μέχρι να καλυφθεί το επιτρεπόμενο όριο θεατών (50% των συνολικών καθισμάτων), και σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Διαβάστε επίσης: Αφιερωμένος στην Ειρήνη ο 6ος Ιστορικός Περίπατος

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ