Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Το νου σου στα απορρίμματα»

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Mind the Waste» ή κατά το ελληνικότερον «Το νου σου στα απορρίμματα», διοργανώνει τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, από τις 6.30μμ, έως τις 8μμ, ο Δήμος Βύρωνα, στο ΚΑΠΗ Αγίας Τριάδας Βύρωνα (Βουτζά 73 & Φλέμινγκ).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε συλλογικούς φορείς (σωματεία, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών) που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Βύρωνα, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται για τη βιώσιμη διαχείριση απορριμμάτων.

Στόχος των δράσεων είναι να διευκολύνουν τη μετάβαση προς τις νέες βιώσιμες πρακτικές διαχείρισης απορριμμάτων, και ειδικότερα τις πρακτικές ανακύκλωσης και πρόληψης, θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και τη στενή συνεργασία τους με τον Δήμο.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο, ενώ η διαχείριση του πραγματοποιείται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Place Identity Clusters, με την συνεργασία του Δήμου Βύρωνα και του Ελληνικού Δικτύου «Φίλοι της Φύσης»).

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν και απαιτείται προεγγραφή στη φόρμα https://www.mindthewaste.gr/participation-form

Στο εργαστήριο θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τη νόσο COVID19.

 

Διαβάστε επίσης: Τέσσερα ειδικά απορριμματοφόρα και 925 καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων απέκτησε η πόλη

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ