Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Δωρεά τριών νέων απορριμματοφόρων βιοαποβλήτων από την Περιφέρεια

Τρία απορριμματοφόρα για τη συλλογή βιοαποβλήτων από τους καφέ κάδους, αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ, παρέλαβε ο Δήμος Αλίμου από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Παρελήφθησαν επίσης δύο παλέτες λιπάσματος (κομπόστ), ενώ στο προσεχές διάστημα θα παραδοθούν από την Περιφέρεια και 300 καφέ κάδοι.

«Ο Δήμαρχος, οι συνεργάτες και οι πολίτες του Αλίμου έχουν δείξει σημαντικά βήματα προς την καλύτερη διαχείριση των αποβλήτων. Σήμερα, διαθέσαμε τρία νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα και είμαι σίγουρος πως η διαχείριση αυτή θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του Δήμου», δήλωσε ο κ. Πατούλης.

«Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους», σημείωσε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και πρόσθεσε: «Θέλουμε να διαχειριζόμαστε τα απορρίμματά μας πιο υπεύθυνα, πιο οικολογικά και πιο οικονομικά».

Στην παράδοση των νέων απορριμματοφόρων βιοαποβλήτων παρέστησαν επίσης η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Δήμητρα Νάνου, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Βασίλης Κόκκαλης, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Αλίμου Γιάννης Αντωνάκης και Γιώργος Μακαριγάκης.

 

Διαβάστε επίσης: Επιδοτούμενο πρόγραμμα για άνεργους με επίδομα έως 1.850 ευρώ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ